Ez biztosan szerelem? Témakör: Csajozási Tippek

Honnan tudod hogy szerelmes vagy?

Ha már az első percben érezzük is a fellángolást valaki iránt, hajlamosak vagyunk összekeverni ezt az érzést, valami sokkalta mélyebb kötődéssel. Ilyenkor teljesen elveszíthetjük ítélőképességünket a vonzalom miatt.

Ez egy igen izgalmas élmény lehet, amely teljesen kiforgathat önmagadból, szórakozottá, mi több, felelőtlenné tehet. Ez a bálványozás ellenben ritkán tart sokáig. Ha így lenne, inkább olyan tulajdonságok jellemeznének, mint a jövő tervezgetése, vagy a teljes mértékű koncentráció az idill megteremtéséhez. A fellángolás után maradt rossz szájíz ellenben sokkal hosszan tartóbb lehet. Te biztosan szerelmes  vagy?

Szempontok:

A nemi vágy vonatkozásában van még ráadásul egy másik szempont is, amit figyelembe kell venni. Hiszen gyakran naivan el hisszük, hogy egy komoly viszony kialakulásához, mindössze annyi a dolgunk, hogy megteremtsük a testi kontaktust a kiszemelt illetővel.

Ha esetleg nem lennénk még felkészülve a nemi kapcsolatra:

Az a legrosszabb, ha a másik még igyekszik is éreztetni velünk, hogy márpedig erre van szükség az üdvösséghez. De az is elég nagy baj, ha már csak magunkban megfogalmazódik a kérdés. Mert az a szexuális aktus, amelyben az egyik fél nem teljes mértékben saját vágya végett vesz részt, a másik számára sem hozhatja el a várt gyönyört, abban az esetben, ha ténylegesen nem csak a szexuális éhségének kielégítése céljából van szüksége rá, hanem többet is szeretne.

Ha az utóbbi igaz…[sociallocker id=508]az illető nem erőszakoskodik, hanem kivárja a megfelelő időt, valamint körülményeket, ezáltal pedig sokkal jobban elmélyülhet a viszony a két fél között.

Ha mindent a maga idejében és módján teszel, szépen fokozatosan belenőhetsz az igazi szeretetbe, nem pedig beleeshetsz, ami egyáltalán nem jelent tartós bennmaradást is, emiatt is eredményezhet rengeteg pofont a jövőben.[/sociallocker]