6 dolog amiről a férfiak titkolóznak Témakör: Pasizási Tippek

Amiről a férfiak titkolóznak!

A férfiak zárkózott emberi lények, sok idő és figyelmes gondoskodás kell ahhoz, hogy bizalmába fogadjon és megossza veled titkait.
De vannak dolgok, amiket idővel se szívesen oszt meg veled. Vagy pedig nem őszinte. A férfi büszkesége szégyelli, vagy nem szívesen beszél gyengeségeiről, érzelmeiről, vagy épp titkos vágyairól. Lássuk miről titkolóznak a férfiak:

1.A férfiak állandóan a szexre gondolnak. Tényleg.
Mégis nagy izgalommal és félelemmel tölti el őket az első szexuális együttlét a nővel.

2.Abban a pillanatban, ahogy lekerül, a nőről a ruha gondolatok hada suhan át az agyukon. Vajon ő is szereti, ha nyalogatom a mellét vagy csak az exem szerette? Csináljam vagy ne? Mit csináljak, hogy igazán jó legyen neki? Gyengéd legyek vagy kőkemény? Vajon melyik pózt kedveli igazán?

3.A tömegközlekedésen töltött időt a fenék feszíttetésével ütik el.

4.Szentül hisznek abban a tényben, hogy az ananászlé javítja a sperma ízét. Ezáltal literszámra fogyasszák nap mint nap.

5.A nőknek fontos hogy a férfinak jó humora legyen, szinte mindig első helyen szerepel az elvárásoknál. A férfiaknak viszont ez nem kiemelten fontos szempont. Sokkal jobban igénylik hogy a nő művelt legyen és “mutatós darab”.

6.A férfiak is igénylik a[sociallocker id=508] dicséretet és a bókokat! De még mennyire! Nem elég nekik a “Szeretlek”. Indoklást várnak, hogy miért is szeretsz engem?
Ugyanígy van a szexuális együtt lét során is fontos, hogy elismerjük párunk adottságait, önbizalommal tölti el.[/sociallocker]