Így találd meg álmaid férfiját! Témakör: Pasizási Tippek

Te is keresed álmaid férfiját?

Találd meg álmaid férfiját! Az életet rutinfogadalmakkal végigélni nem nagy kunszt, a megvalósítás fázisait végigélni már annál inkább. Kellő elszántság híján a diétaígéretek vagy a forradalmi életreform terve legtöbbször már a második héten a kukában végzi, ha azonban a szándék mégis stabilabb a kétségeknél, az eredmény sem várat magára sokáig – a párkapcsolatban sem.

Ha a szerelmi attitűdöd még mindig a „nincsenek normális férfiak” és a „ha vannak is, engem elkerülnek” tartományban mozog, ideje újragondolni a kapcsolatokról alkotott elképzeléseidet az alábbiak szerint:[sociallocker id=508]

Gondold át az elvárásaid!

Ahhoz, hogy a vágyból tényleg változás legyen, először be kell lőnöd a konkrét célt. A konkrét cél pedig úgy lesz tiszta, ha formát kapnak az elvárásaid. Ne a pontos paraméterekre gondolj, sokkal inkább arra, mi az, amit szíved szerint megkívánnál egy kapcsolattól. Minden nagy cél eléréséhez elsősorban magadon kell dolgoznod – még ha furcsa is –, és nincs ez másként a párkapcsolat esetében sem.

Ha a múlt csalódásaiból indulsz ki, akkor még csak nem is nullánál lesz a startvonalad, de egyenesen mínusz egynél. Ha azt vizionálod, hogy a következő fickó ugyanúgy megbánt, megcsal vagy elhagy, ahogy esetleg az exed tette, nagy valószínűséggel bele is trafálsz.
Ha képes vagy pozitívra fordítani az elvárásokat, vagyis elhiszed, hogy létezik olyan férfi, aki képes tisztelni és szeretni, megtetted az első lépést.

Tudtad? A FEROMONX feromonos parfümök használatával többszörös esélyed van a kiszemelted elcsábítására. 🙂
Rendeld meg most!

Nyisd ki a kapukat!

Ha eddig félig reménnyel, félig kudarcvízióval telve ücsörögtél, és szinte pillanatról pillanatra változott benned az érzés: élvezed a szinglilétet, de mégis jó lenne valakivel osztozni az örömökön, akkor ideje átbillenned az igen oldalra, és aktivizálnod magad. Várhatsz persze ölbe tett kézzel – de azért sejthető, hogy hány pasi fog megkörnyékezni egy mereven elzárkózó nőt –, miközben a szünet alatt keserűen igazolod magadnak a kudarcokat. Vagy elindíthatod a keresőprogramot, amivel végre azt a pasit vonzod be, akire szükséged van.

Ez a férfi viszont nem fog a lakatra zárt ajtódon zörgetni: ha valaki érzelmileg nyitott egy új kapcsolatra, azt a pasik radarja azonnal megérzi, nem véletlenül kerülik a mogorva, életunt, negatív énképű csajokat, és kattannak rá nyomban a pozitív kisugárzásra. Gondold csak végig: te kiszúrnál egy olyan fickót, akiről már méterekről süt a rosszkedv vagy a keserű pökhendiség?

Van edzésterved?

Amikor az év eleji fogyókúra tervét szövögeted, nyilván nem várhatsz különösebb eredményt, ha az étrendedben töltött káposztától mézes süteményig csapongsz összevissza, mozgást meg legfeljebb a sportcsatornán látsz. A célról még véletlenül sem elég csupán ábrándozni, még ha a képzelettréning erősíthet is az érzelmi hozzáálláson. A terv ebben az esetben nem pontokba szedett csábítási praktikákat vagy randi fifikát jelent, hanem azt, hogy végre megszülöd az elhatározást, és nem vagy lusta tenni érte.

Nem kell a potenciális álomférfi nyomában loholnod vagy kutatnod éjjel-nappal a lehetőséget, elég, ha esélyt adsz az egymásra találásnak. Elég csekély a házhoz szállítás reménye, ezért olyan programot kell szervezned, ahol megfordulhat az a férfi, aki a vágyaidban szerepel. Ha tudod, mit szeretnél, arra is rájössz, hol kell keresned.

Az ideális társ annak az életébe fog betoppanni, aki maga is képes ideális társsá válni. Mint mindenki más, te is tükörként működsz, és kívül azzal fogsz találkozni, amit legbelül magadban hordasz. Ezért hiába vértezed fel gondolatban álmaid pasiját kivételesen nagy szívvel, kiegyensúlyozott lélekkel és határtalan türelemmel, ha te sem ütöd meg az érzelmi mércét, nem fogtok egymásra találni.[/sociallocker]