4 TIPP Mit ne tegyél?-tartsd meg a pasit örökre! Témakör: Pasizási Tippek

Így tartsd meg a pasit:

A szerelmet nem egyszerű megtartani, tedd könnyebbé a dolgodat azzal, hogy elkerülöd a legnagyobb hibákat!

Tudd meg, a férfi szemében mi az, ami a kezdeti heves érzelmek ellenére is a szerelem végét jelenti: az alábbi listáról lehetőség szerint ne kövess el semmit, vagy, ha valamelyik rossz szokásra te is hajlamos vagy, minél hamarabb változtass![sociallocker id=508]

1.Hiszti

Minden párkapcsolatban vannak jogos problémák, de azt valószínűleg kevés pasi szereti, amikor a nő nem ilyenekkel áll elő. A hiszti kategóriájába esik minden olyan mondvacsinált ügy, amivel megpróbálja magára felhívni a férfi figyelmét anélkül, hogy erre komolyabb oka lenne – ő pedig úgy van ezzel, hogy néhány kedves szóért cserébe eleget tenne a kérésnek, de, ha ez is szidalmakba burkolva történik, inkább menekülőre fogja.
Mindenkinek az életében lehetnek olyan napok, hogy nem lenne jó egyedül maradni.  Hasonló esetben te is bátran megkérheted a párodat, hogy inkább maradjon veled, de, ha így érzel, az a legjobb, ha világosan hangot adsz a vágyadnak.

2.Egy csók és más semmi

A női oldalon is főbenjáró bűn a hűtlenség, ami nem feltétlenül akkor áll fenn, ha egészen az ágyig csábul valaki egy sármos alakkal. A hűséges pasinak bizony egy csók sem esik jól. Könnyen lehet, hogy előfordul, a párod nem sokáig fog gondolkodni mi legyen a következő lépés az ő részéről.

3.Szülői szeretet

Természetes, sőt, jó dolog, ha a szülők, akkor is fontos szerepet játszanak az életedben, ha megtaláltad a párodat. Ügyelj azonban arra, hogy ne tolódjon el a hangsúly, és kedvesed ne érezze azt, hogy mellettük csak másodhegedűs az életedben. Ha továbbra is adsz a szüleid szavára, az nem baj, de, ha túlságosan ragaszkodó szeretetükkel nem akarnak elengedni, és csak azért, mert a legjobbat akarják neked, állandóan kritizálják a párodat, és te meghajolsz az akaratuk előtt, nem csoda, ha a pasi nem marad sokáig. Ne mindig annak tegyél eleget, aki erősebb: a szülői nyomás nagy lehet, akkor is, ha csak a jó szándék vezérli őket.

Ennek ellenére, ha szeretnéd megőrizni a kapcsolatodat, néha nem árt a sarkadra állni, illetve megtanulni nemet mondani. Lehet, hogy nem tudsz minden hétvégén náluk ebédelni, és ezt néha a szemedre is vetik, de a meghitt programok pároddal biztosan kompenzálnak ezért.

4.Elkényelmesedés

A biztos párkapcsolat mindkét fél számára kényelmet jelent, ez azonban nem ok arra, hogy a hónapok, majd az évek múlásával együtt megfeledkezz az ölelések forróságáról, illetve arról, hogy milyen jó érzés a párod kedvére tenni szép szavakkal és gondoskodással. Ha idővel a kapcsolatodat csak egy plusz feladatként kezeled, amit a napi munka mellett le kell tudni, és nincs már meg az őszinte, szívből jövő lelkesedés, azt a pasi is érezni fogja.

Ahogyan azt is, ha már nem is próbálsz kedveskedni neki, hanem elkényelmesedsz, nem törődsz vele, hogy egy szebb ruhát vegyél fel, ha közösen elmentek valahová, és a hálószobában sem próbálod elcsábítani. Ha ezt a hibát ő követi el, az ugyanúgy szakításhoz vezethet, hiszen, ha nem tesztek a szerelemért, az nem marad meg hosszútávon. Ne felejtsd el ezt, és próbálj mindig új színt vinni a kapcsolatotokba, nehogy rajtad múljon az ígéretes jövő!

Használd hosszú távon a FEROMONX női feromonos parfümjeit, próbálj ki több illatot is, figyeld meg párod reakcióját az illatokra. [/sociallocker]