Így ne viselkedj, ha megakarod tartani a férfit! Témakör: Pasizási Tippek

Hosszú távon megakarod tartani a férfit?

Tedd boldoggá, de ne akard megváltoztatni, Őt sem és magadat sem! Ha megakarod tartani a férfit találd meg az egyensúlyt önmagadban.

8 hiba amit ne kövess el:

1. Hiba: Túlságosan elérhetőnek lenni:

Probléma, ha a pasi kedvéért hagysz fel szenvedélyeiddel, és a randik miatt hanyagolod el a baráti körödet. Egy fiúnak általában nem vonzó, ha a lány csapot-papot otthagy csak azért, hogy vele lehessen, ráadásul a te életed is könnyen egyoldalúvá válhat.

2. Hiba: Megpróbálni kigyógyítani a „rossz fiút”…

Oké, eddig a többi lánynak nem ment. De ha már te is úgy érzed, hogy a reménytelenre vállalkozol, gondold át, megéri-e vele lenned? Nem jobb-e egy ideig valóban egyedül lenni, mint egyedül érezni magadat egy kapcsolatban? Van, hogy az ember ad még egy esélyt a „mérgező románcnak”, de mindig érdemes felismerni a takarodó idejét. Tudd, hogy mikor kell elvágni a szálakat, hogy egy arra érdemesebb személlyel új kapcsolatot kezdhess.

3. Hiba: A tökéleteset keresni…

Nem célravezető hozzáállás. Persze válogatni, mérlegelni mindig kell, de a vágyakat és a kizáró tényezőket érdemes szétválasztani egymástól. Bizonyos tulajdonságok elengedhetetlenek egy kapcsolatban – a partnered őszintesége, megbízhatósága, stb. – a többit viszont – például a filmszínész kinézetet – célszerű a „jó lenne” kategóriába sorolni.

Gondold át, melyek azok a tulajdonságok, melyeket mindenképpen meg szeretnél találni a másikban, és lehetőleg legyél nyitott a többivel kapcsolatban.

4. Hiba: Sajnáltatni magadat…

Azért, mert éppen egyedülálló vagy – ennél sokkal jobb dolgok is vannak a világon. Ráadásul az otthon gubbasztás jelentősen csökkenti annak az esélyét, hogy egy helyes pasival találkozz. Tíz percenként ellenőrzöd, hogy ki kattant rá az online profilodra? Inkább menj el egy táncórára, kiállításra, moziba, használd ki a szabadidőd, és add meg a lehetőséget arra, hogy hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel találkozz.

5. Hiba: Jobban ismered a hálószobáját, mint őt magát…

Ha hosszú távú kapcsolatra vágysz, nem ez a legjobb stratégia. A srácok többsége értékeli, ha egy lány lassabbra fogja a tempót – ha megbecsüli önmagát annyira, hogy elhiggye: a fiú akkor is kitart majd, ha várnia kell. A randik során jobb esetben kiderül, hogy mennyire illetek egymáshoz, és el tudjátok dönteni, érdemes-e tovább vinni a dolgot.

6. Hiba: Önzőnek lenni a kapcsolatban…

Kérdezz rá magadban: adsz-e annyit ebben a kapcsolatban, mint amennyi odafigyelést és kedvességet Te kapsz? Egyensúlyban van a kettő egymással? Az emberek hajlamosak azt vizsgálni, hogy mennyi „pluszt” kapnak a másiktól, pedig a vásár kettőn áll… Ideális esetben két olyan ember tud csak hosszú ideig együtt maradni, akik az együttlétből kölcsönösen profitálnak.

7.  Hiba: A „nagy Ő” túlhangsúlyozása…

Nem csoda, hogy a fiúkat zavarja, ha egy lány folyton a nagy ő-ért folytatott küzdelmes harcáról beszél. A te dolgodat is megkönnyíti, ha kevésbé drámaian fogod fel a helyzetet. Nem biztos, hogy az előző pasid az, aki mellett 80 éves korodig ki kellett volna tartanod… Vagy hogy az elszalasztott szexi idegen lett volna életed nagy szerelme.

Vedd úgy, hogy nagyon sok olyan srác van a világon, akivel érdemes együtt lenni, aki meg tud nevettetni, és akivel izgalmas lehet az életed – és te több próbát is tehetsz, amíg megtalálod azt, akit igazán szeretsz.

8. Hiba: Elfelejtett jó modor…

Van egy varázsszó, amit minden férfi szívesen hall, mégpedig: a „Köszönöm”. Van, aki szerint döntő fontosságú ez a rövidke szó – ha a lány nem hajlandó kiejteni, a kiszemelt könnyen tovább áll. Azt javasoljuk hát, hogy egy jól sikerült randi után, ha a srác mindent megtett azért, hogy Te jól érezd magad, semmiképp se felejtsd el megköszönni a kedvességét!