Amiért a férfi állandóan csak a szexet akarja! Témakör: Pasizási Tippek

Vajon miért van az hogy a férfi állandóan csak a szexet akarja?

Nők részéről általános panasz, hogy a férfi mindig csak a szexet akarja. Sok nő képtelen megérteni a férfiakat, és ebből számtalan konfliktus származik. Ám a férfiak kéjvágya érthetőbbé válik, ha egy nő megismeri a férfiúi szexualitás egyik agyonhallgatott sajátosságát.

A nők:

Sok nő egész életében azon háborog, és nem érti, hogy a férfiaknál miért mindig a szex az első, és gazdag személyiségük megismerése helyett miért akarnak azonnal ágyba bújni velük. Ebből számtalan konfliktus származik, csalódások, gyűlöletek, kiábrándulások végeláthatatlan sora. A megoldás talán az lehet, hogy minden nő pontosan ismerje meg a férfiak szexualitásának azt az aspektusát, amelyről rendkívül kevesen tudnak, sőt a férfiak nagy része sincsen tisztában vele.

Arról van szó, hogy a férfiak két heréje kamaszkortól a sírig, éjjel-nappal, másodpercnyi megszakítás nélkül folyamatosan termel. Ez a természet sokszoros túlbiztosítása. Ráadásul csak az embernél alakult ki, mivel az ember az egyetlen lény a Földön, amelynek nincsenek párzási időszakai, hanem állandóan „akcióra” kész. A férfiak folyamatos ondótermelése azt jelenti, hogy egy férfinak sosem lehet nyugta. Még ha alszik, akkor sem. Teljesen mindegy, hogy ébren van, vagy alszik, az ondótermelés szakadatlan. Éppen ezért egy férfinak nyugodalmas jó éjszakát kívánni valójában csak maró gúny lehet.

Azt is kevesen tudják, hogy a férfiaknál az álmodás rendszerint merevedéssel jár, méghozzá függetlenül az álom tartalmától. Még szerencse, hogy nyolc órából átlagosan csak két óra telik álmodással, bár szakaszosan, tehát a merevedés nem tart ugyan egész éjszaka, viszont elalvástól felébredésig újra meg újra megtörténik. Hogy ennek mi az oka, senki sem tudja. De ez is mintha a folyamatos szexuális készenléti állapot egyik megnyilvánulása volna.

Érdemes tisztában lenni azzal is, hogy egy másodperc alatt egy férfi heréiben háromezer ondósejt termelődik. Tehát amikor a csillogó tekintetű férfi mosollyal vagy bókkal kedveskedik a nőnek, ez alatt több ezer új ondósejtet termelt, amelyek kizárólagos célja, hogy a nő méhébe jussanak. A természet túlbiztosítására jellemző, hogy néhány kilövellés elegendő lenne a világ összes nőjének teherbe ejtésére. Egyetlen ejakulációban ugyanis 200-400 millió spermium található, de ez a mennyiség „kiéhezett” férfiak esetében akár négyszeres is lehet.

Szerencsére az el nem távozott ondó nem pukkasztja ki a heréket, mert arról is gondoskodott a természet, hogy a fölösleg folyamatosan felszívódjon. Ennek ellenére ez a túltermelés az alapja annak a jó magyar kifejezésnek, hogy „tele van a tököm”. Ezt a mai emancipált korban sok hölgy is mondogatja, de általában fogalma sincs róla, hogy pontosan mi áll a hátterében.