Miért jó szinglinek lenni? Témakör: Pasizási Tippek

Miért jó szinglinek lenni?

Az alábbi 5 pontban láthatod, hogy szinglinek lenni sem rossz! 😉

Előnyök:

1. Bármikor szabadon elmehetsz táncolni, bulizni, koktélozni, szabadon flörtölhetsz és a barátnőiddel bárhova elmehetsz, amikor kedved tartja. Nem függesz senkitől, és semmilyen programhoz nem kell alkalmazkodnod, hanem csak is a spontaneitásnak élhetsz.

Miért jó szinglinek lenni? Feromon parfüm

2. Nincsenek párkapcsolati problémáid.

Nézz körébe a barátnőid között, hányan vannak, akik éjjel vagy a nap valamelyik szakában sírva hívnak fel, hogy a pasijuk már megint milyen volt velük. Tudsz nekik objektív tanácsokat adni és átsegíteni őket a nehéz időszakon, főleg hogy neked ilyennel nem kell egy ideje szembe nézned. Biztosan volt korábban neked is negatív tapasztalatod, amiből okultál és most örülsz, hogy a dráma nincs jelen a hétköznapjaidban. Maximum annyi, hogy mit vegyél fel a következő bulis estére.

3. Rendezheted a saját magaddal való kapcsolatodat.

Ha megtépázta a lelkedet, önbizalmadat az előző kapcsolatod, amiből végre hosszú idő után sikerül kilépned, akkor itt a remek alkalom, hogy helyrehozd a magaddal való kapcsolatodat. Újra élvezd az életed, mosolyogsz és szabad vagy.

4. A rengeteg új program, életérzés és életmód rávezet téged egy egészen új és jobb életszemléletre, amitől te is sokkal jobban fogod magad érezni. Nem kell siratni a múltat és nem kell elásnod magad, mert szingli vagy és keresed a tökéletes partnert. Az egész csak felfogás kérdése. De ha a baráti körödben nem te vagy az egyetlen szingli, akkor pedig biztosan jó móka lesz. Ez az időszak egy újabb lecke az élettől, amelyben idővel teljesen más aspektusban fogod látni az életed. Ez egy csodálatos és izgalmas időszak is lehet, minden csak felfogás kérdése.

5. Ennek az időszaknak nem csak a szabadság a jó oldala, hanem az is hogy egy picit többet engedhetsz meg magadnak az étkezésben is. Természetesen ez nem azt jelenti hogy degeszre eheted magad, és 2 hónap szingliség után már az ismerőseid se ismerjenek fel, hanem hogy eheted azokat amelyeket korábban nem lehetett mert túlzottan meg akartál felelni a partnerednek. Időnként megengedhetsz magadnak egy kis esti fagyit, pizzát vagy édességet. Természetesen itt is a mértékletesség fontos, hiszen milyen jó érzés a szakítás után pár jó hónappal összefutni az exeddel, és te jobban nézel és boldogabbnak fogsz tűnni, mint előtte. Édes a bosszú.

TIPP:

Ha mégis változtatni szeretnél kapcsolati státuszodon akkor ismerd meg a SZUPERCSÁBÍTÁS titkát a FEROMON X feromonos parfümjeit.