Hova tűntek a normális Férfiak? Témakör: Pasizási Tippek

Vajon hova tűntek a normális férfiak?

Ezzel a kérdéssel szinte minden héten telenyavalyogja az internetet egy-egy  blogger. Azóta se értik hova tüntek a normális férfiak…
Most épp ott tart a hiszti, hogy már a lányoknak kell a szórakozóhelyeken kezdeményezni az ismerkedést. Kizökkent a világ, a normális Férfiak már nem úgy Férfiak, ahogy azt eddig a nők megszokhatták tőlünk.

A modern Férfi bolond lenne elkötelezni magát egy hosszú távú kapcsolatban. Hallani sem akarnak arról, hogy egy nő mellett megállapodjanak. A családalapítást az okosabbja kitolja a harmincas, negyvenes éveire, ha akarnak még egyáltalán családot, vagy utódokat.
Az elmúlt évtizedekben a nők annyit küzdöttek az egyenjogúságukért, a nemi szerepek “fejlődéséért”, hogy a Férfiaknak elege lett belőlük. Hiszitek vagy sem, a feminizmust okolhatjátok egyedül azért, hogy nem találtok magatoknak egy “normális” Férfit sem.

A feministák lerombolták a család intézményét:

Az elmúlt évtizedekben megfigyelhettük a feministák előretörését, az internet még hozzá is segítette őket, hogy a rendkívül káros ideológiájukat elterjeszthessék. Egy átlagos napon 2-3 Férfiellenes cikk jelenik meg, legutóbb például megtudhattuk, hogy a kísérleti egerek félnek a Férfi kutatóktól. Reméljük, az lesz a hatása, hogy innentől majd csak nőket engednek be a laboratóriumokba.
Korábban a család vezetője, a családfő a Férfi volt, a nők pedig a háztartást vezették. Aztán jöttek a feministák, és pár év alatt meggyőzték a nőket arról, hogy ők simán megbirkóznak ezzel a feladattal egyedül is, nincs szükség a Férfira. Elhitették velük, hogy a karrierjük fontosabb, mint a család,  a szülni meg majd ráérnek negyven felett, természetesen egyedülálló anyukaként, mert a Férfi amúgy is csak egy bántalmazó, akit jobb lesz minél távolabb tartani a gyerektől.

Napjainkban:

Mára már a negyvenes éveiket tapossák azok a Férfiak, akiket a családi pótlék 1966-os bevezetése után az anyjuk egyedül, apa nélkül nevelt fel. Ezek a Férfiak látták, ahogy az anyjuk elszakítja őket az édesapjuktól, ahogy kiebrudalják az apjukat a közös lakásból, ahogy tartásdíj fizetésére kényszerítették őket és ezt bizony egy életen át sem fogják elfelejteni. Ahogy múlik az idő, egyre több ilyen Férfi lesz. A ma nője ezektől a Férfiaktól várja el, hogy lelkesedjenek a házasság és a közös gyerek gondolatáért.

A nők a kedves seggfejért bolondulnak:

A feminista gondolkodást magukévá tevő nők olyan Férfit szeretnének, aki nem létezik. Ők nem kérnek a rendes fickókból, mert az túl unalmas nekik. Inkább valami olyasmit szeretnének, aki ha kell seggfej velük, megalázza őket, hogy meglegyen az izgalom, de azért jó fej is tud lenni, ha a nőnek épp arra van szüksége.
A modern Férfi azonban egy percig sem akar egy jófej lúzer lenni, akit messziről elkerülnek a nők. Ahogy egy nő nem tud félig teherbe esni, úgy nem létezik a jófej/seggfej hibrid Férfi sem. A modern Férfi, ha nőt akar, akkor  jól teszi, ha seggfej lesz. Hamar megtanulják, hogy csak akkor ragaszkodnak hozzájuk.
Mivel a mai nők a harmincas éveiket a bulival, pasizással töltik, így a modern Férfinek jut elég punci is tartós kapcsolat nélkül is. Ez pedig csak még nagyobb seggfejet csinál belőlük. Amikor a feministák azt hangoztatják, hogy ők a nők érdekében lépnek fel, akkor tulajdonképpen a nők érdekei ellen küzdenek.

Ha megnézzük, mi formálta a nők tudatát az elmúlt évtizedekben, akkor mi ezt a két jelenséget tartjuk említésre méltónak. A Szürke 50 árnyalata és az annak nyomán felbukkanó többi könyv mind azt tanította a nőknek, hogy legyenek nyugodtan szajhák, merüljenek el a szexualitás örömeiben, miközben a hagyományos női értékekről (háztartás vezetése, gyereknevelés, a család összetartása) egy szó sem esik bennük.

Ráhatások:

A Szex és New York sorozatot világszerte bemutatták, egy egész generáció gondolkodását befolyásolva. Az üzenet az volt, hogy a nők maradjanak idős korukig szinglik, a végén majd mindenkire vár az álomesküvő, természetesen álom pasival. Nem kell megtanulniuk főzni, a házimunkát bízzák a takarítónőre, a házias nő eszményét pedig egy mozdulattal hajítsák ki az ablakon.
Amíg a nők nem ismerik fel, hogy mit művelt velük a feminizmus, addig nem is fog változni a helyzet. Mert a feminizmus egy alattomos járvány, ami megmérgezi a nők tudatát. Ha egy nő egyszer magáévá tette azt, amit a feministák állítanak, soha többet nem lesz alkalmas társnak, feleségnek vagy anyának. A feminizmus egy nem gyógyítható betegség. Az a nő, aki egyszer elhitte, hogy ér annyit, mint egy Férfi, azt jobb minden Férfinak messzire elkerülni.

A nők nem haszonállatok, ha már nem alkalmasak társnak, feleségnek vagy anyának, három dologra még így is kiválóan megfelelnek: könnyen helyettesíthető munkaerőnek, könnyen befolyásolható választópolgárnak, és mint adófizető állampolgárok. Járjatok csak egyetemre, aztán dolgozzatok, fizessetek adót, de közben ne siránkozzatok azon, hogy hol vannak a normális pasik. Mi hálásak vagyunk a feministáknak, hogy végre nem kell annyit kuncsorognunk a puncitokért, elvagyunk az egy éjszakás kalandokkal. Ha ti nem tartjátok magatok ennél többre, miért kellene nekünk meglátnunk bennetek a leendő gyermekeink anyját?  És igen, mostantól Ti kezdeményeztek.