Amit a férfiak a nőkben keresnek! Témakör: Pasizási Tippek

Mit keresnek a nőkben a férfiak?

Vannak alapvető női jellemzők amiket minden férfi keres a nőkben, az alábbi 10 pontban elmondjuk:

1. A férfinak fontos, hogy jóízűen és felszabadultan el tudjon beszélgetni a nővel. Ha egy nő érdekes, okos, vicces, és sok minden érdekli, az nagyon vonzó a pasik számára.
2. Bár sok nő viszolyog attól, hogy szíve választottja ébredés után kócosan, gyűrötten lássa, a pasik valójában imádják ezeket a pillanatokat. Számukra az, ha egy nő természetes, nagyon vonzó tulajdonság.
3. A férfiak imádják, ha egy nő mosolyog. A ragyogó szemek, a boldogságtól sugárzó arc nagyon vonzó dolog, szinte úgy működik, mint valamiféle pasi mágnes.
4. Ahhoz, hogy egy nő kívánatos legyen egy férfi számára, az kell, hogy törődjön külsejével és akarjon tetszeni. A tisztaság, az ápoltság, egy leheletnyi smink és az előnyös, divatos öltözködés elengedhetetlen dolgok.
5. Senki nem szereti azokat az embereket, akik leszólnak másokat, áskálódnak, vagy rosszindulatú pletykákat terjesztenek. A pasiknál is az a nyerő, ha egy nő alapvetően jóindulatú és pozitív.
6. Az a minimum, hogy ismerkedéskor, illetve párkapcsolatban a felek ne hazudjanak egymásnak. A férfiak számára kincs egy olyan nő, akivel kölcsönösen mindenben őszinték egymáshoz.
7. Ha meg is nézik az utcán, azokat a nőket, akik kirakják mindenüket és minden ujjukra jut egy pasi, a férfiak nem tartják semmire. Még a 21. században is erény az erkölcsösség.
8. Nincs pasi, aki számára szimpatikus lenne egy olyan nő, akinek mindene a pénz. Az a nő, aki megelégszik azzal, amije van, nem anyagi szempontok szerint választ párt és nem nagyravágyó, sokkal vonzóbb számukra.
9. Amikor egy férfi és egy nő már túl vannak egy-két randin, és alakul a dolog, egyáltalán nincs azzal gond, ha a nő is keresi a pasit. Ő mindezt pozitív visszajelzésként értelmezi, ami megerősíti abban, hogy érzelmei viszonzásra találnak.
10. Egy fárasztó nap után mindenkinek jól esik a kényeztetés, mondjuk egy lazító masszázs formájában. Így vannak ezzel a férfiak is. Az erre ösztökélő figyelmesség és törődés a pasik számára nagyon fontos női belső tulajdonságok.