Ha túl nagy a pénisz.. Témakör: Csajozási Tippek

Mi van akkor ha túl nagy a pénisz?

Vannak férfiak akiket „nagy” mérettel ajándékozott meg a sors. Valakinek ez átok, valaki pedig csak álmodozik róla! Az biztos, hogy a nőknek nem a méret számít, hanem a technika!
De hogyan éljük meg az együtt léteket abban az esetben, ha a férfiasságunk 20 cm hossz körüli és a vastagsága is eléri akár a 7 -8 cm-t, a nők hüvelye pedig ettől jóval kisebb?!

1. Tények:

Jó hír hogy a női vagina 200 x –os tágulásra képes! A megfelelő előjátékkal minden nőnél[sociallocker id=508] elérhető ez a tágulási eredmény, és a fájdalmas együttlétből élvezetes gyönyör lehet! Így nem okozol neki fájdalmas emléket! Légy türelmes!

2. Pozíció:

A nő szeret felül lenni és irányítani, ilyen pénisz méret esetén viszont kényelmesebb pozíció lehet, ha hátulról történik az aktus vagy pedig kifli póz. A férfiaknak a női nem látványa sem elhanyagolandó gyönyört okozhat ezekben a pozícióban.

3. Teljes ellazulás:

Annak érdekében, hogy a nő ne legyen frusztrált és ideges az aktus előtt / alatt, vess be minden kényeztető praktikát. Tereld el a gondolatait egy pohár finom borral vagy akár kényeztesd, masszírozd. Így elérheted a teljes ellazulást.[/sociallocker]