4 Szex törvény-Férfiaknak Témakör: Csajozási Tippek

Szex törvények –férfiaknak

A szex fontos. A szex jó. A szex öröm.
Vitathatatlan dolgok ezek, mindenki szereti a kényeztetést és a testi gyönyört és az érzékiséget!
De mit tehet ezért egy férfi, aki emlékezetes éjszakát akar okozni párjának?

4 Szex törvény:

1. Kettőn áll a vásár:

A szex egyik fontos eleme az[sociallocker id=508] orális kényeztetés.  Ne várd el partneredtől, amit Te nem tennél meg érte, tehát ha orális élményekben van részünk, ne felejtsük el viszonozni!
A nőket garantáltan lázba tudjuk vele hozni az aktus elején és a jó nyelv játék garantáltan kitörő orgazmussal fogadja!

2. Az előjáték fontossága:

A minden napokban nagy reklámértéket kapott a síkosító. Az egészséges női nemi szerv megfelelő izgatás után kellő mennyiségű természetes síkosítót tud termelni! Idegen anyag bevitele a legintimebb testrészünkben sem ajánlatod. Természetesen előfordulhatnak betegségek, amik gátolják a természetes anyagok termelődését.

3. Tévhitek:

A férfiak többsége azt hiszi, hogy a nőknek a hüvely a legfőbb erogén zónájuk! Ez nem igaz. A nők többségére nagyobb hatással van, ha a mellbimbójával, vagy pedig az ajkaival játszol!  Simogasd, cirógasd, és figyeld a jelzéseket!

4. Engedd el a komfortzónát!

Tegyél meglepő dolgokat! A nők szeretik a határozott férfiakat, mutasd meg a szexben is , hogy Te igazi férfi vagy! Egy váratlan pillanatban pakold fel őt a konyhaasztalra, vagy egy közös zuhanyzás alatt fogd meg a csípőjét és húzd magadhoz. De meglepheted őt egy szerepjáték ötletével is![/sociallocker]