Ami zavarja a nőt szex közben! Témakör: Csajozási Tippek

Vajon mi zavarja a nőt szex közben?

Összeszedtük 4 dolgot, amik kiábrándíthatják a nőt az aktus során. Mit ne csinálj, ha el szeretnéd kerülni, hogy kellemetlen élményt okozz a partnerednek?! Mik azok a dolgok amikről nem beszél, mégis zavarja?

1. Testnedvek:
Egy izmos férfi felsőtesten végig gördülő nagy izzadtság csepp maximum a mozi vásznon szexuális eredetű. A való életben maximum akkor lehet vonzó, ha a mellékhatás nem hordoz magával kellemetlen szagot is! Ráadásul a testszag mellett, bőrünk az izzadságtól kellemetlen sós ízű lesz.
Kíméld meg aktuális partnered a kellemetlen szagoktól, mindig frissen, tisztán kezdeményezd a szeretkezést.

2. Időpont:
Biztos sokszor találkoztál már Te is azzal a visszautasítási formával a nő részéről, hogy: „Most hagyjál!” Valószínűleg[sociallocker id=508] rossz időben próbáltál kezdeményezni! Ahelyett hogy megsértődnél, bújjatok össze, figyeld a gesztusait, simogasd, puszilgasd. Bármi bántja is jól fog esni a kedves reakciód. A végén pedig a huncutkodás is megvalósulhat!:)

3. Címlap lány:
Sok nő küzd azzal a rossz érzéssel élete során, miszerint nem elég kívánatos. A férfi magazinok címlapján megjelenő hölgyek mellett kisebbségi érzése van. Úgy gondolja, hogy a férfiaknak azok a típusú nők tetszenek, akik az újságok lapjain szerepelnek.  Ezért fontos, hogy Te éreztesd vele, hogy ez nem így van! Ha bírálod a külsejét, biztosan ki fog ábrándulni belőled egy időre! Ahogy saját magából is! Dicsérd meg azokat a testrészeit, amit vonzónak találsz rajta!

4. Hangzavar:
Ebben az esetben természetesen nem arra gondolunk, hogy néma csendben éld át az aktus örömeit. De ha a szomszéd éppen a lakás felújítását végzi, vagy a telefon állandóan csörög, akkor igenis kiábrándító lehet egy nőnek, és az aktus idő előtti befejezéséhez vezethet! Viszont egy meghitt lágy dallam a zenelejátszóban elősegítheti a kellemes közös együttlétet![/sociallocker]