Férfiak és a szex Témakör: Pasizási Tippek

Ha szerelemről van szó a férfiak is lehetnek ugyanolyan rejtélyesek, mint a nők. Vajon tényleg szerelmes? Vagy csak a vágy hajtja? Vagy ha nincs ló, jó a szamár is? Vagy csak egy éjszakás kalandról van szó?

Vegyük sorra a lehetőségeket:

a szempont a szex.

A szerelmes

A szex akkor a legcsodásabb, ha a felek szerelmesek. Az ilyen férfi kézen fogva sétál a párjával, megismeri szerelme szüleit. Egyre több időt akar partnerével tölteni, lemondja a baráti meghívásokat, ”fontos” tárgyalásokat. Előfordul, hogy egy egész álló napot az ágyban tölt szerelmével. Szexuális élete nélkülözi a bizonytalanságot, a gátlásokat.

Az egy éjszakás

Csak akkor jó, ha mindkét fél tisztában van vele, hogy csak ennyiről van szó. Egy vidéki, vagy külföldi kiszállás során, amikor a kellemes este az ágyban végződik, a cél a minél kevesebb szöveg és a minél több cselekedet. A lelkesedést és az adrenalin-szintet emeli, hogy mindketten tudják: tilosban járnak . A legfelszabadítóbb az, hogy nem kell azon aggódnia a férfinak: vajon nem akar-e a nő többet, vagy hogy fel kell-e hívnia másnap?

A megcsalós

A lényeg: hogyan érzi magát a férfi – utána. Ha olyan, mint aki újjászületett, és teljesen másképp látja a világot, valószínűleg már egy ideje rosszul él a feleségével, és nem lenne csoda, ha a kaland után a válást fontolgatná. A szerelmes férfit nehezebb elcsábítani.

A vágyakozó

Nincs visszaút! Működésbe lépett a vadászösztön . A kéjes együttlét arra jó, hogy később nosztalgiázzon vagy hencegjen vele a barátainak.

A nosztalgikus

Igaz a mondás, hogy felmelegítve csak a káposzta jó. A sok romantikus film ellenére a legtöbb a férfi a volt barátnővel való együttlét után nem lesz újból szerelmes. Inkább az jut eszébe, miért is szakítottak.

A veszekedős

Boldoggá, ugyanakkor szomorúvá is tesz egy hajtépés utáni heves szeretkezés. Ám nem mindig hoz kielégülést. Jellemzője a kapkodás: letépett, repülő ruhák. . . A párok hevesen kapaszkodnak egymásba, mintha azt akarnák mondani: ”De jó, hogy ezt túléltük. Ne veszekedjünk soha többé!” Pedig a veszekedés nem más, mint figyelmeztető jel: ”Ezt mind tudnám nyújtani neked, ha egy kicsivel jobban szeretnélek.”

A fizetős

Sok férfi nagyon izgalmasnak találja az ilyesmit, néhányan mégis megundorodnak maguktól az aktus után. Legszívesebben felkapnák ruhájukat, és menekülőre fognák. Szó sincs érzelmekről, bármiféle kötődésről. Az egész nem más, mint üzlet.