Romantika férfi szemmel Témakör: Pasizási Tippek

Nézzük valójában mi is a romantika a férfiaknak:

Ha egy férfit megkérdeznénk, milyen dolgokat tart romantikusnak, valószínű, hogy nem a rózsaszín habos-babos gyertyafényt mondaná. Vagy ha mégis hasonló választ kapunk tőle, akkor csak azért mert azt olvasta a férfi újságban vagy pedig tudja hogy ez az „elvárás” a nőknél!

Látvány:

Mint tudjuk a férfiak vizuális lények, vásárolj egy két új fehérneműt, vidd el magaddal és kérd ki a véleményét, így a siker garantált lesz. Olyan élményt nyújtasz neki, amit garantáltan nem felejt el!

Érintés:

Apró hétköznapi dolgokra gondolj, ami már lassan kihal a mai világban.  Lopott érintések, amikor a lábak összetalálkoznak az asztal alatt, sejtelmes mosolyt kiváltva a résztvevőkből! Légy kezdeményező, meglepetésszerűen öleld meg, tedd a vállára a kezed, evvel is sugallva, hogy számíthat Rád! Apró gesztusok, de hatásosak!

Titkok:

A férfiak is kíváncsi típusok, szeretnének mindent tudni a párjukról! Oszd meg vele egy titkodat, avasd be életed eddig elrejtett titkaiba is. Érezni fogja, hogy bízol benne és hogy számítasz Rá! Ha fontos neked akkor bizonyítsd be akár így is! Egy kellemes hangulatú beszélgetés, egy üveg bor, és egy komoly beszélgetés igazi lelki társakká tehet titeket!!