Férfiak és a Nőkkel való félelmeik Témakör: Pasizási Tippek

A férfiaknak sem mindig könnyű. Nekik is vannak érzéseik! Ők is agyalnak, félnek bizonyos szituációkban és nekik is vannak olyan helyzetek ami kellemetlen érzéseket okoz.

Az alábbiakból megtudhatod:

1. Nem vagyok elég jó az ágyban?

Régen a nők legtöbbje, elvileg, a házasságkötésig megtartotta szüzességét. Ez pedig egyenes arányban állt azzal, hogy kevés tapasztalattal rendelkeztek, nem tudták eldönteni, mi a jó és mi nem a szexben. Leginkább párjuk irányítására hagyatkoztak. Ma már nincs szükség papírokra, házasságra ahhoz, hogy a nők is megtapasztalják a testiség örömeit, és komoly hálószobai gyakorlatra tegyenek szert. A szexuális szerepminták szintén arra biztatják a nőket, hogy legyenek nyitottak, és szexuális vágyaikat bátran éljék ki.

Amikor komolyabb kapcsolat mellett teszed le a voksod, addigra… olyan mély és átfogó tapasztalatokat szerzel, ami a férfit a legtöbb esetben elbizonytalanítja. Nem tudja, az ő teljesítménye vajon vetekszik-e az előző kapcsolataidban tapasztaltakkal, esetleg nem meri megkérdezni, hogy mi a jó és mi nem neked. Ha pedig őszintén kimondod, hogy egy-egy szeretkezés nem éppen úgy sikerült, ahogy eltervezted, akkor romba döntöd szexuális egóját, amit később igen nehéz lesz visszaállítanod.

TIPP:

Mindig ügyelj arra, ha valami nem jó, azt kedvesen közöld pároddal. Még viccből se tegyél negatív megjegyzéseket a férfiasságára, mert igen komoly traumákat okozhatsz az önértékelésében, ami a szexuális életeteket hosszú időre tönkreteheti. Ha visszatérő problémája van, esetleg nincs mindig merevedése, akkor szintén elkezdhet hibáztatni téged, hogy védje az egóját. Ilyen esetekben legjobb, ha ellazulsz és megpróbálod élvezni azt a részét a szeretkezésnek, amiben kifejezetten lepedőakrobata. Ha elég időt adsz neki, visszaáll a rend, és egyikőtök sem sérül.

2. Behúzhatom a strigulát?

A férfiak számára a szex a hatalom egyik legfőbb forrása, jól működő férfiasságuk bizonyítéka. A férfi számára az együttlét azt jelenti, hogy képes lázba hozni, ellátni mindazzal, amire szükséged van, megszerezhet, irányíthat és kielégíthet. Egyszóval szuperhős. És tőled is ezt várja el; lásd annak, aminek ő szeretné. Bár viccesen hangzik, azonban mégsem az. A férfi számára – megkockáztatjuk a kijelentést – talán még a saját orgazmusánál is fontosabb a tiéd. Ilyenkor ugyanis alfa hímnek érzi magát, aki képes bármikor, bárhol megszerezni és lenyűgözni a nőt.
tipp: Igen, hagyd, hogy párod behúzhassa a strigulát, és úgy kapjon meg, ahogy szeretné. Fontos, hogy bátorítsd, és megerősítsd abban, ő egy valódi Superman. Tanuld meg dicsérni őt és természetesen a szerszámát is. Azonban ez nem jelenti azt, hogy hazudnod kellene, ha valami nem jó neked, vagy, ha valamit másképp szeretnél.

3. Észreveszi, hogy. . .?

A legtöbb férfi ugyanúgy tele van komplexussal, mint mi nők. Aggódnak a súlyuk, a hasuk miatt, magasabbak szeretnének lenni, vagy gyűlölik, hogy kopaszodnak. Ehhez képest a nők mell- és has parái igencsak mellőzhető tényezők a komplexusok listáján. Bár a férfiak legtöbbje szereti, ha szeretkezés közben mindent lát, azonban nem árt, ha nem teljes díszkivilágításban hemperegtek. A hangulatfény jótékonyan elkendőzi a kisebb hibákat, könnyebben felszabadulnak a gátlások és a látvány sem veszik el.
tipp: Minden alkalommal mondd el párodnak, hogy imádod nézni szeretkezés közben, vágyódsz rá, és nagyon szereted. Persze ne csöpögősen, hanem úgy, hogy férfiasnak érezze magát! Ez megnyugtatja, és megtanulja elfogadni, megszeretni önmagát. Hosszú távon lazává teszi, ami igen fontos ahhoz, hogy gátlástalanul jól érezze magát veled.

4. Megcsalt. Neki nagyobb van?

A megcsalás, mint önálló probléma nem szerepel a férfiak listáján. Alapvetően hisznek bennünk, nőkben, és a párkapcsolatban. Igen kevés férfi fél attól, hogy megcsalják, hacsak nincs extrém tényező – nagy korkülönbség, eltérő anyagi körülmények – a kapcsolatban. Azonban, ha kiderül, hogy megcsaltad, akkor az első számú para azonnal életre kel, mégpedig a pénisz mérete. Ilyenkor a férfiből előbújik az örök kérdés, ami nem hagyja nyugodni és szinte szétmarcangolja a mindennapjait: vajon a másiknak nagyobb van?
Nem véletlen az sem, hogy az elhagyott, megcsalt férfiak első útja – bizonyítási kényszerből – egy diszkóba vagy kupiba vezet. Muszáj bebizonyítaniuk maguknak, hogy férfiasságukkal minden rendben van. Azzal a tudattal ugyanis képtelenek lennének egy újabb párkapcsolatba beleugrani, hogy nem megfelelő péniszük mérete a nők számára.

TIPP:

Ha félreléptél, és ennek ellenére nagyon szereted a párod, vele akarsz élni, akkor igen komoly feladat előtt állsz. A legfontosabb, hogy meggyőzd arról, nem a pénisze méretével van a gond. Meséld el őszintén, hogy miért és mikor bicsaklott meg a kapcsolatotok, és ne feledd, ő legalább olyan érzékeny – ha nem érzékenyebb -, mint te!