A férfi erogén zónák Témakör: Pasizási Tippek

A szexualitás ne tartozzon a tabutémák közé: test és a lélek tökéletes egybeolvadása mindenkor a vágy és a boldogság forrásának minősül. Egymás érintése, kényeztetése, az erogén zónák, a szexuális odafigyelés éppen csak egy kis energiát igényel.

Lássuk:

1. Hajtő és fejbőr

A vágy bölcsője. A vállgödörtől kezdve csókold végig ezt a bizonyos meridiánt. A férfi segítségképpen emelje fel mindkét karját, ily módon védtelen lesz – a többség szereti ezt az érzést.

Ugye ismered azt a kellemes bizsergést, amely akkor fut végig a testeden, amikor a fodrász belemasszírozza a sampont a fejbőrbe. Nos, ez a mozdulatsor a férfinak is éppen olyan jólesik. Körkörösen, ujjheggyel masszírozd. Figyeld közben a párod arcát. Becsukja-e szemét, elernyednek-e vonásai? Ha igen, akkor jól csináltad!

2.  Szemhéj

Ha már becsukta a szemét, használd ki a pillanatot, és adj apró csókokat érzékeny szemhéjaira. Óvatosan, ne nyomd rá a szádat, ne is csináld túl sokáig, máskülönben megijesztheted.

3. Fül, fülcimpa

Az egyik legforróbb zóna: a vékony bőr alatt rengeteg idegvégződés bújik meg, amelyek villámgyorsan elárulnak mindent az agynak. Légy tehát gyengéd és óvatos a cimpa harapdálásával. Forrón lehelj bele a fülbe, és suttogj izgató szavakat.

4. Ajkak

Kiélheted végre hódító szenvedélyed, párod már az első puszira reagálni fog. Még nagyobb a hatás, ha közben gyengéden harapdálod ajkait. A későbbi forró csókokkal aztán teljesen bepörgetheted.

5.  Mellbimbók

A férfinál többnyire alábecsülik e tájék szerepét. Pedig ugyanolyan érzékenyen reagál a simogatásokra. Csókolgatásra a mellbimbók megmerevednek, kellemes bizsergés fut végig a testen.

6.  A felkar belső oldala

A kínai szerelmi okosok szerint itt fut az egyik úgynevezett szex meridián, egészen a középső ujj hegyéig. Fordíts különös figyelmet erre a tájékra, mert ez a

7.  Kezek

A kezek nemcsak simogatásra és masszírozásra valók. A legérzékenyebb pont a középső ujjban végződő szex meridián. Tedd oda hüvelykujjad, mutatóujjad pedig a kézfejre. Nyomkod két percig, majd a csuklóhajlatnak a kisujjhoz legközelebb eső pontját fogd meg hüvelyk- és mutatóujjaddal. A csipesztechnika felélénkíti a fáradt férfit.

8. Has és lágyék

Különösen érzékeny terület, leginkább háromujjnyival a köldök alatt. Tenyereddel végezz könnyed, masszírozó mozdulatokat, egyre lejjebb, a lágyékig. Ne csináld túl finoman, mert akkor csiklandozni fog.

9. Hímvessző, herék

A legérzékibb részek. Minden megengedett, semmi nem természetellenes, ami mindkét félnek örömet okoz.

10.  Fenék

A nő figyeli a férfi fenekét – a férfi pedig tudja ezt. Simogasd és gyúrd meg, de ne túl erősen. Különösen izgató, ha a comb és a fenék hajlata felől érkezik a kéz.

11. A comb belső oldala

Finom és érzékeny a bőr a legnagyobb vágyközpont közelében. Errefelé különösen izgató minden simogatás, minden csók.