Vágyfokozó ételek a jobb szexért! Témakör: Csábítási Tippek

Vajon mik azok a vágyfokozó ételek amikkel jobb lehet a szex?

Persze, a gyertya és a hangulatos zene rá tud hangolni a szeretkezésre, de vannak olyan vágyfokozó ételek, a jobb szexért melyektől extra kívánós leszel. Lássuk:

Spárga
A spárga nem csak a formája miatt indíthat be, B6-vitaminban és folsavban gazdag, ami növelheti az izgalom érzeted, és az orgazmusodat. A benne lévő E-vitamin serkenti a férfiakban és a nőkben a nemi hormonokat.

Avokádó
Energia és egészséges libidó nélkül nem jöhet létre a jó szex. Az avokádó mindkettőt képes megteremteni. Számos olyan ásványi anyag és B6-vitamin található meg benne, amitől majd úgy érzed, hogy most azonnal rá akarod magad vetni a párodra. Továbbá omega3 zsírsavat is tartalmaz, aminek hangulatjavító hatása van.

Csili
Ez a paprika nem csak a szádat tudja megfűszerezni. Hála a kapszlicinnek, egy vegyi anyagnak, ami indukálja az endorfinok felszabadulását az agyadban, amely az eufória érzését adja.

Csokoládé
A csokoládé már évtizedek óta összekapcsolódik a romantikával. Nem véletlenül. Fogyasztása után
szervezeted szerotonint termel, amitől természetes jó érzés tölt el. Ezután ne csodálkozz, ha meglátod a pasit, és rögtön megkívánod.

Édesgyökér
Ennek a cukorkának a fogyasztása megindítja az ösztrogén és progeszteron termelését a szervezetedben, amitől jobb kedved lesz, és sokkal jobban fogod kívánni a szexet. Plusz, csökkenti a menstruációs fájdalmakat.

Osztriga
Téged nem emlékeztet az osztriga csúszós állaga valamire? Gazdag cink tartalma miatt, az osztriga beindítja a nemi vágyakat, hiszen a szervezetben tesztoszteront termel. Kutatások kimutatták, hogy az osztriga növeli a spermiumok számát és a gyorsaságukat. A nőknél segíti egészséges szinten tartani a petefészek állapotát.