Női viselkedések – Amitől a férfi menekül Témakör: Pasizási Tippek

Az alábbiakban eláruljuk, mik azok a női viselkedések, amitől a pasi menekül.

Ne tedd ha azt akarod, hogy a pasi biztosra veled maradjon:

1. Vallatás:
Már az első randevú alkalmával, kérdések hadával árasztod el kiszemelted? Mindent tudni akarsz róla, minden kis részletet az összes kapcsolatáról? Meddig tartott? Miért lett vége? Milyen volt vele a szex?
Ne tedd! A férfiak nem szeretik ha vallatják őket, ha úgy érzi megbízik benned idővel mindent el fog mondani neked ami fontos!

2. A “mindent tudó-megmondó-kibeszélő”- típus:
Elmélyülten meséled el kiszemeltednek már első alkalommal a legszaftosabb munkahelyi pletykákat? Minden apró részlettel?
Kerüld a személyeskedést! Bizalma meginog feléd, felmerülhet benne hogy majd a Ti magánéleteteket is ennyire nyilvánosan fogod kezelni mások előtt?!

3. Az állandóan diétázó:
A férfiak szeretnek nagyokat és jóízűen enni, legyél benne partner. Idegesítő lehet számára ha állandóan salátát rendelsz az étlapról , vagy épp a mentes víz a legjobb barátod.
Próbálj meg egészséges egyensúlyt fenntartani ami mindkettőtöknek jó lehet.

4. A tapadós:
Sikeres volt az első találkozó és már az esküvőtökről ábrándozva SMS-ek hadával bombázod a kiszemeltedet, pedig alig 2 órája lett vége a randevúnak?
Ha azt akarod hogy a kiszemelted, vissza se nézve meneküljön tőled akkor jó úton jársz! Várd meg míg ő jelentkezik, hagyd neki hogy azt higgye ő irányít!