Így hálózd be a pasikat Témakör: Pasizási Tippek

Hogyan hódítsd meg a pasikat, könnyen gyorsan egyszerűen? Mire figyelj, oda, ha nem akarsz nyomulós lenni az első találkozás után.

Íratlan szabályok:

A párkapcsolat felé vezető első lépések a legnehezebbek. Kerüld el a csalódást! A pesszimisták azt vallják, normális férfi nincs, vagy legalábbis mind foglalt. Az optimistábbak addig még eljutnak, hogy, ha páros verzióban létezik, egyszer facérnak is kellett lennie, csak éppen nem nekik sikerült meghódítani.

A hozzáállás sokat számít, azonban a párkereső nőknek – és valljuk be, a facér férfiaknak szintúgy – számos csalódással kell szembenézniük.

Ha hajlamos vagy magad beleélni a dolgokba, de azok többnyire mindig rosszul végződnek, érdemes sorra venned néhány aranyszabályt:

– Bejössz neki?
– Komolyan gondolja?
– Hozzád illik?

Figyelj a számokra, és könnyen megtudhatod!

A 72 órás szabály:

Ha felkeltetted egy pasi érdeklődését, és bejöttök egymásnak, valószínűleg rövid úton eljuttok a telefonszámcseréig. Természetesen előfordulnak olyan bosszantó esték is, amikor az ígéretes beszélgetés a buli végeztével, egy röpke búcsúval zárul, és hazaérve még legalább tíz percig értetlenül bosszankodsz, hogy miért nem kérte el a számodat, ha az egész estét végig flörtöltétek. Hidd el, mindez még a nem vagy elég jó nő gondolattal együtt is jobb, mint a másik lehetőség, hogy bekerülsz ugyan a telefonkönyvébe, de mobilod sötét kijelzőjét vizslatva a harmadik nap után lassan számodra is világossá válik, hogy nem hív fel, hiába reménykedsz.

Számtalan skalpvadász akad, aki a nők telefonszámát leginkább csak trófeaként gyűjti, és nincs komolyabb szándéka az áldozatokkal.Ő legfeljebb a haverok előtt büszkélkedik egy jobb buli termésével, és sajnos nem azért lejt veled egy forró, simulós táncot, mert már a pult mellett állva megérezte, hogy van benned valami különleges.
Kiállunk azonban amellett, hogy normális férfiak igenis akadnak, és nem mindenki csak a macsóságát bizonyító algoritmusok gyártására használja a telefonszámokat. Ha valakinek igazán felkeltetted az érdeklődését, és boldogan teszi zsebre névjegyedet, biztos lehetsz benne, hogy legkésőbb a következő három napban keresni fog egy mihamarabbi randevú reményében. Ezzel szemben, aki 72 órán belül nem tárcsáz, valószínűleg később sem teszi már ezt meg, hiszen, ha belegondolsz, akármilyen lehengerlő is egy élmény, ismétlés nélkül négy nap alatt már megfakul, úgyhogy jobb, ha nem kínzod magad tovább a várakozással. Lépj tovább, és keress olyat, aki őszintén, de legalábbis telefonhívással viszonozza mosolyodat!

Az első szex:

Valljuk be, ha hosszabb ideje magányos az ember lánya, egyre jobban hiányzik az ölelés, egy szerelmes simogatás, illetve a szex. Amikor pedig végre horogra akad valaki, gőzerővel indulnak be a hormonok, így nem csoda, hogy legszívesebben már az első randin ágyba bújnál vele – de ne tedd!

Ami ugyanis az első találkozás alkalmával megejtett meztelenkedős jelenetet illeti, az nem visz közelebb a pasi szívéhez, sokkal inkább elvágja annak a lehetőségét, hogy bármi komolyabb legyen közöttetek. A férfiak persze próbálkoznak, nem lenne kerek a világ, ha nem vetnék be minél hamarabb bugyi csúsztató trükkjeiket, mégis többnyire az a lány kapja a rózsát a jelölttől, aki nem adja be a derekát.
A korai szex miatt ugyanis a legtöbb manus nem veszi komolyan a nőket, mert úgy van vele, hogy aki könnyen adja magát, az legfeljebb egy egyéjszakás kaland erejéig izgalmas. A pasinak is kell a hódítás izgalma, ha pedig ez a dolog több közöttetek a puszta testi vonzalomnál, hagyj teret az érzelmeknek is!

Érzelmek:

A férfi lelkében is létezik szerelem, ha viszont a nő inkább szexuális útra terelné a dolgot, méghozzá igen gyors lépésekkel, megvan a veszélye annak, hogy belemegy a játékba, de miután megkapta, amit megkívánt, többé nem találja érdekesnek a dolgot. Az első randira tehát, ha kell, inkább menj borotválatlanul, hogy még véletlenül se ess kísértésbe a végtelenné nyúló, forró csókoktól.

A hármas szabály:

Ami az első alkalommal tilos, az harmadjára már ajánlott, hogy megtörténjen. Nem kell erőltetni az ágyba bújást, ha lassabb ritmusban haladtok, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy baj van, ha viszont minden jel arra mutat, hogy udvarlód odavan érted, mégsem veszi a bátorságot, hogy megcsókoljon, ott valami probléma garantáltan van. Lehet, hogy csak túl fiatal a srác: ez esetben érdemes elgondolkodnod azon, hogy szeretnéd-e vállalni a tapasztalt, szexi tanárszerepet. Ha nincsenek években mérhető gondok, akkor azonban szinte biztos, hogy jó mélyre eláshatod magadban a pasit, mert ezúttal harmadszor és utoljára fogod hallani, hogy majd hívlak.

Ha három randi alatt semmi komoly nem történt közöttetek, figyeld az intő véletleneket. Amennyiben udvarlód nem kimondottan lelkes, és a találkozásokat valamilyen módon mindig te kezdeményezed, fölösleges újabb esélyt adnod a dolognak, mert nem lesz belőle semmi. A bizonytalanság a szerelemben nemet jelent, ugyanis a pasi, ha bejön neki valaki, nem tétlenkedik, hanem cselekszik. Tegyél te is így, és a reménytelen esetet inkább engedd el, hogy olyat találhass, aki valóban komolyan érdeklődik irántad.