Forró előjáték tippek kizárólag férfiaknak 18+ Témakör: Csajozási Tippek

Forró előjáték:

Lassíts nagyfiú! Megkapsz mindent a menüről, de kezdjük egy kis étvágygerjesztővel!

Mennyire igaza volt, gyors hajtottam, mint egy állat a Lamborghini kormányánál. A nő gyönyörű volt. Hogy tudtam volna ellenállni? Nyitott ajtón kopogtattam, hiszen mindenét felkínálta, csak azt szerette volna, ha eljátszadozom vele, mielőtt ragadozóként lecsapok.
Ha az emberek autókként tengetnék napjaikat, akkor a nők esetében az alaputasítás az lenne: vezetés előtt melegítsd fel! A férfiak 0-ról 100-ra 10 másodperc alatt is eljutnak, de a nőknél melegíteni és nedvesíteni kell a nagy futam előtt. Persze néha a nők is benne vannak egy gyors menetben, de ha igazi szexről vagy szerelmeskedésről van szó, akkor a varázsige az előjáték.

A jó szerető titka az előjáték

A jó szeretőt nem a mellbősége vagy péniszének mérete, mágikus ereje vagy hipnotikus képessége teszi azzá. A jó szerető az [sociallocker id=508]adás és kielégítés művésze, a csábítás és önzetlenség jegyében. És ezt mivel mással lehetne jobban leírni, mint az előjátékkal, egy kis játékkal a nagy játék előtt.
Képzeld magad egy filmforgatásra, ahol te vagy a sztár
Miközben partnereddel játszol, képzeld magad egy forgatás kellős közepére, ahol te és párod vagytok a főszereplők. Játssz a képzeletbeli kamerának – hirtelen nem fogsz sietni, mivel a legjobbat akarod nyújtani a felvétel kedvéért.
Légy csábító, használd a szád, a kezed, és forró, suttogó leheleted.
Amikor két ember szexuális vonzalmat érez egymás iránt, és eljutnak az aktusig, mind a kettő fejében kész már a vágyaik alapján íródott forgatókönyv. Éppen ezért kísérletezni nemcsak szórakoztató, de hasznos is.

Próbáld ki!

Fektesd partneredet a hátára, és fedezd fel a testét a száddal, de kerüld el az intim helyeket, és koncentrálj a többire. Mivel az igazán érzékeny részeket kihagyod, szinte robbanásig fokozhatod partnered izgalmát. Egy érzéki masszázs is kiváló étvágygerjesztő lehet. Ne tarts attól, hogy nem vagy profi, csak légy gyengéd. Használd a kezed, alkarod, könyököd és még az állad is párod izomzatának masszírozására. Ez a masszázs ellazítja és stimulálja partnered. Ha időnként mégis felgyorsulnál, akkor jusson eszedbe, hogy kamera előtt teszed!

Előjáték-zónák
A nők egyes testrészei jobban reagálnak az ilyenfajta kényeztetésre, és könnyebben elérheted célod. A masszázs után gyengéd érintésekkel ingereld partnered. Ujjaiddal érj a bimbókhoz és finoman a füle tövéhez, miközben csókolod. Ha partnered túl szaporán veszi a levegőt, és türelmetlen lesz, akkor mindent tökéletesen csinálsz.

Nincsenek korlátok

Ha igazán szenvedélyes szeretkezésre vágysz, akkor játssz partnereddel akár egy órát, mielőtt bevégeznéd a dolgod. Ne félj segédeszközöket vagy olajat használni, hiszen ezek segítségével fokozhatod mindkettőtök izgalmát.
A legfontosabb azonban az, hogy mindig gondoskodj előbb partnernődről. Minden perc, amit rászánsz – hogy kellően felizgasd, még mielőtt megkapnád -, kamatostul hullik majd az öledbe a forró végkifejletkor.[/sociallocker]