4 Kínos női kérdés amitől a férfi kiborul Témakör: Pasizási Tippek

Kínos női kérdések, amit ne tegyél fel a pasinak!

A nők imádnak hülye kérdéseket feltenni, amire mi férfiak valljuk be sokszor nem úgy válaszolunk ahogy a nők szeretnék! Nézzük melyek a 4 legtipikusabb kínos női kérdés:

1. Szeretsz még?
Ezt a kérdést biztosan ismeri már mindenki, amikor a legváratlanabb helyzetben jön elő ezzel a kérdéssel, Te pedig csak tátogsz a meglepettségtől. Pedig ilyenkor[sociallocker id=508] nagyon fontos hogy gyorsan reagálj a kérdésre, habozás nélkül: “Persze hogy szeretlek!”, tarts szemkontaktust hogy érezze a mondanivalód komolyságát. ha pedig témát akarsz váltani, mert zavar a szituáció, akkor kérdezd meg tőle mi bántja. A nők ok nélkül nem kérdeznek érzelmekről, biztosan valami más nyomasztja amin Te talán tudnál segíteni.

2. Tetszik a csaj?
Egy újabb halálos kérdés, amivel a férfiak teljes zavartságba hozhatók. A csaj bombázó , az hogy tetszik az pedig egyértelmű a barátnőd számára is , de azt még sem mondhatod neki hogy : “Persze , hogy tetszik”, mert abból oltári nagy balhé lesz, és előkerülnek a “te már nem is szeretsz és a más lányokról fantáziálsz” mondatok.
A legegyszerűbb ha a válaszod a csábító mosolyod társaságában , mélyen a szemébe nézve: ” Nekem Te tetszel!” Tetszeni fog neki ez a kis ügyes elterelő hadműveleted. Na meg persze melyik nő nem szereti ha dicsérik?

3.Hány nő volt az életedben?
Itt nagyon fontos szempont hogy ne ess túlzásokba!Ha igazi szoknyapecér vagy akkor mondj egy átlagos számot, ami nem tükrözi hogy szereted ágyba vinni a nőket. Ha pedig a komoly kapcsolatok minta példánya vagy akkor nyugodtan lehetsz őszinte.

4. Mit csinálsz?Merre vagy?
Biztosan nálatok is előfordult hogy a szeretett nő bekapcsolta az ellenőrző radart, és kéjesen megkérdezte hogy épp mivel foglalatoskodsz? Lehet ez akár egy egyszerű kérdés is és tényleg csak érdeklődés, aggodalom a kérdés oka. De ha viszont ellenőrzésnek veszed a kérdést akkor válaszod egyszerűen ennyi lehet: “most sem csinálok Szívem semmi olyat ami téged bántana”
A hatás nem marad el , garantáltan mellőzni fogja az ilyen kérdéseket, egy ideig…[/sociallocker]