Csókkal a boldog párkapcsolatért Témakör: Csajozási Tippek

Mit tudsz tenni a boldog párkapcsolatért?

A csók az, ami a szexuális vágyódást igazi kapcsolattá alakítja! A csók a vágyódás jele, ezért számos terapeuta is azt gondolja, hogy a problémák megjelenésének az egyik szemmel látható jele, ha a pár már nem csókolózik!
Sok tanulmányt és kísérletet vezettek a témával kapcsolatban. Egy kanadai antropológus a férfiak és nők csókolózási szokásai közti különbségeket vizsgálta és megállapította, hogy a résztvevő nők 97%-a, míg a férfiaknak csupán 30%-a hunyta be a szemét közben.

Csók és csók

Különféle jelentése lehet egy-egy szokásnak. Például, ha egy kapcsolatban rendszeresen puszilják arcon egymást az egyének, akkor az ugyan érzelmi kötődést jelent, de a vadabb csók hiánya tükrözi azt is, hogy nem kívánják magukat teljes mértékben elkötelezni!
Azok a párok, akik ritkán csókolóznak, azok rendszerint sietve szexelnek, bizalmas érintések nélkül. Míg azok az emberek, akiknek a kapcsolatát mély, forró csókok jellemzik, azok az ágyban is hasonlóképp viszonyulnak a másikhoz.

Technikai különbségek

A szexuális serkentés szempontjából a nemi szervek, a mellbimbók, a fülcimpák, valamint az ajkak a legérzékenyebb területek. Sokan szeretik, ha megcsókolják őket az arcukon, a nyakukon és a testükön, míg megint mások a fülnyalogatás és ajaknyalogatás kedvelői.
A csók technikák közül a legelőkelőbb helyet a francia csók foglalja el. Ilyenkor a pár nyitott szájjal csókolózik, miközben nyelveiket arra használják, hogy élvezzék a másik személy ajkait, nyelvét és közben felfedezzék legérzékenyebb pontjait! Ezek a mély csókok a legjobbak arra, hogy feltárd partnered valódi érzéseit!

Lélek melengető
A csókok jó hatással vannak a lélekre, bár erre az orvosok sokkal gyakorlatiasabb választ tudnak adni! A csókolózás közben ugyanis megnövekszik a pajzsmirigy tevékenység, a vér-cukor szintünk megnövekszik, inzulin kezd termelődni a szervezetünkben és a szívünk is gyorsabban kezd verni.

Jó tudni:
Minden egyes csók alkalmával,[sociallocker id=508] akár 3 kalóriát is elégethetünk.

Jót tesz a fogaidnak, mivel javítja a nyál áramlását, ezáltal kiegyenlítődik a száj savassága és így csökkenti a fogkő és a romlás valószínűségét.

Összegezve a csók jó a testnek és léleknek egyaránt, de azt se felejtsük el, hogy ez művészet is, ami segít abban, hogy őszinte, sikeres kapcsolatot tudjunk kialakítani![/sociallocker]