Az ellenállhatatlanság receptje

Vajon mi az ellenállhatatlanság receptje?

Létezik egy illat, egy parfüm, ami ellenállhatatlanságot hordozza magában.  Növeli a vágyat, vonzóbb leszel a Nők szemében. Felfigyelnek Rád! Jól hangzik? Igen, ez a FEROMON X, feromon tartalmú parfümjei, az ellenállhatatlanság receptje alapján! 😉

A férfiak természetes feromon szintje alacsony, a szervezet nem termel elég androsztediont amely kimutatott tény hogy a nőket befolyásolja  a párválasztás során. Az alacsony feromon szint növelése megoldható a FEROMON X parfümök állandó használatával, amely önbizalmat és lendületet ad a kiszemelt női vad elejtéséhez!
A nők racionálisan gondolkodnak megfontoltak és átgondolják döntéseiket. A látszattal ellentétben nem a luxusautó vagy a vastag pénztárca alapján választanak. Sokkal fontosabb nekik a biztonság, a bizalom és a vonzódás, amely hosszú távon is fontos szerepet játszik a párkapcsolat során. A FEROMON X illatokkal elérhető az a vonzalom, ami megmagyarázhatatlan. Ellenállhatatlan vágyat érez irántad, de nem tudja megmondani mi az oka.

Ezt tanítják nekik a női magazinok is: „Az igazi szerelem, amikor nem tudod megmagyarázni miért, kell, csak azt érzed jobb vele, mint nélküle.”
Ne maradj ki Te sem! Érd el egy fújással!

« A feromon hatása a férfi nemi szervre
A feromon hatása, nőkre! »