A nők által használt halálos kifejezések Témakör: Csajozási Tippek

Nők által használt halálos kifejezések, 9 szó melyek mögött komoly érzelmek állhatnak, amire nem árt ha nagyon oda figyelsz:

RENDBEN: Ez az a szó, amit a nők egy vita lezárására használnak, ekkor igazuk van, te pedig elhallgatsz.

ÖT PERC: Ha épp öltözködik, akkor fél óra. Az öt perc csak abban az esetben öt perc, ha még öt percet kaptál a meccset nézni házimunka előtt.

SEMMI: A vihar előtti csend. Ez jelent valamit, és jobb, ha készen állsz. A viták, amelyek ‘Semmi’-vel kezdődnek, általában ‘Rendben’-el fejeződnek be.

CSAK NYUGODTAN: Ez kihívás, nem engedély. Nehogy megtedd!

HANGOS SÓHAJ: Ez nem egy konkrét szó, hanem egy nem-verbális kifejezés, amit a férfiak gyakran félreértenek. A hangos sóhaj azt jelenti, hogy [sociallocker id=508]szerinte idióta vagy, és miért pazarolod az idejét azzal, hogy vele vitatkozol a semmiről.

SEMMI GOND: Az egyik legveszélyesebb kifejezés. Ez annyit jelent, hogy hosszan el fog gondolkodni arról, hogy milyen módon fizetsz majd meg a hibádért.

KÖSZÖNÖM: Ha egy nő megköszön valamit, ne kérdőjelezd meg vagy ájulj el. Mondj egyszerűen annyit, hogy szívesen. (egy zárójeles megjegyzés: ez mindaddig igaz, amíg nem azt mondja, hogy ‘Nagyon köszönöm.’ – ez tömény szarkazmus, ekkor nem köszön meg semmit, és ne merészeld azt mondani, hogy szívesen, mert abból ‘Tökmindegy’ lesz)

TÖKMINDEGY: Ez a női változata annak, hogy b*** meg!

NE AGGÓDJ, MEGOLDOM: Egy újabb veszélyes kifejezés, azt jelenti, hogy valamit a nő már többször elmondott a férfinek, és most megcsinálja helyette. Ennek folyománya lesz az, hogy a férfi megkérdezi: ‘Mi a gond?’ – amire a “SEMMI” lesz a válasz.[/sociallocker]