Vajon tényleg jobbak a nagy orrú pasik? Témakör: Pasizási Tippek

A nagy orrú pasikat egy kisebb legenda veszi körbe. Sokan úgy gondolják, ők az álom férfi megtestesítője.

De mi az igazság?

1. A nagy orrú férfiak izmosabbak, a férfiaknak természetileg is nagyobb orruk van mint a nőknek, de a nagy orrú férfi kategória még őket is felülmúlja! Ez által több oxigén jut be a szervezetükbe, így az izmaik is nagyobbra nőhetnek!

2. Az ókori rómaiak szerint a nagy orral megáldott hímneműek bölcsebbek társaiknál. A méret mellett a hosszúság is szempont volt, szerintük nagyobb intelligenciát és hatalmat birtokolnak az ilyen testi adottságokkal megáldott alfa hímek.

3. A kínaiak szerint pedig szerencsésebbek a pénzügyi dolgokban. ez pedig fokozódik a kor előrehaladtával. Tehát minél idősebb lesz, annál nagyobb vagyonra tesz szert.

4. Jobban védi az immunrendszert a megbetegedésektől! Kevesebb férfi allergiás és ritkán betegszik meg, mint a kisebb orrú társai. Ez pedig nekünk csak előny lehet, hisz tudjuk hogy egy beteg férfinál nincs rosszabb a világon!

5. Egyenlőre még nem bizonyított tény hogy az orr mérete egyenesen arányos a pénisz méretével. de az tény hogy a nagy szaglószervvel rendelkező férfiak imádják a jó szexet, a sok szexet, és a szenvedélyes szexet!

Azt hiszem ezek ismeretében az orr nem elhanyagolandó kérdés a férfi választás során! 😉