Szeresd Magad – Senki sem tökéletes! Témakör: Pasizási Tippek

Szeresd magad! – Senki sem tökéletes – tartja a mondás.

És ez mennyire igaz!

A TV-ben, az interneten, az újságokban mindenhol a tökéletes külső a befutó, a nagy műmellek, feltöltött száj és a rövid, a festéstől már eltöredezett haj alá varrott műhaj. De vajon tényleg ez a tökéletes? Az ilyen elvárásoknak szeretnél megfelelni? A médiában mutatott kép, nem minden esetben felel meg a valóságnak, sose felejtsd el: Senki sem tökéletes!

Ha nem, olvass tovább és amellett, hogy természetesen leszel szép, még jól is fogod érezni magadat a bőrödben.

Az első és legfontosabb dolog, amit tisztáznod kell magadban; élj tökéletes harmóniában a testeddel. Fogadd el magad ahogy vagy, élj békében a testeddel és az első fontos dolog, meg is lesz, mégpedig az, hogy jól fogod magad érezni a bőrödben.

Ezután jöhetnek a külsőségek. Elfogadtad magad ugyan, de Te nem vagy még teljesen elégedett.

LEGYEN EGY CÉLOD!

A leggyakoribb manapság a fogyás utáni vágy. Persze sok ilyen mondatot hallottunk már cérnaszál lányoktól is. Mérlegelj! Tényleg jól jönne pár leadott kiló, vagy ismét a magukkal soha nem elégedett műlányokra szeretnél hasonlítani?

Ha eldöntötted és szükség van a fogyásra, azt sohase drasztikusan tedd! Nem kell feltétlenül visszafognod magad az evéstől, maximum az éjféli nasit kell lecsökkentened. Fontos viszont az, hogy ha több időre nem is, kocogni minden este menj le egy 15-20 percre.

És ahhoz, hogy teljes legyen a kép, legalább egy hónapban egyszer lepd meg magad valamivel. Egy új ruci, új frizura vagy esetleg egy új Feromon Parfüm vadító illatban, és hidd el minden meg fog változni!