Miért hazudnak a férfiak? Témakör: Pasizási Tippek

Vajon miért hazudnak a pasik?

Igen tudom, most jön az, hogy “én mindig őszinte vagyok a párommal”. Ez szép meg minden, de ne felejtsd el, hogy ha elhallgatsz vagy eltúlzol valamit az is hazugság és még sorolhatnám.

Néhány példa, hogy miért hazudnak a férfiak:

1.Szex miatt.
2. Hogy elkerüljék a konfliktusokat.
3. Ha elrontanak valamit, és félek a felelősségre vonástól.
4. Hogy elkerüljék a kötöttségeket.
5. Ha nem akarják, hogy a párjuk izguljon valami miatt.
6. Önbizalomhiány miatt: ismerkedéskor bizonyos méreteket, keresettel kapcsolatos információkat elferdítenek.
7. Mert a rossz szokásaikat szégyellik.
8. Mert elhitethetik azt, amit nem tudnak elérni az életben.
9. Mert olyan kérdést kapnak, ami már a választ is magában foglalja. Például: Az a szőke jobban néz ki nálam? Túl kövér vagyok?
10. Olyan kérdést kapnak, ahol az igazság vállalása nehézkes. Például: Ittál az este? Kivel ittál az este? Sztriptíz bárban ittál az este?
11. Félnek egy lehetséges lebukás következményeitől. Például: Mik ezek a nyugták tegnap estéről? Mitől ugrott meg hirtelen a mobilszámlád?

Vajon elkerülhető az, hogy párod hazudjon, vagy jobb esetben elferdítsen bizonyos tényeket? A válasz határozott NEM Azonban ez fordítva is igaz, hiszen mi nők sem vagyunk szentek, és meglepően hasonló dolgok késztetnek minket is ferdítésekre. (“Senkivel nem volt még ilyen jó!”, “Veled éltem át az első hüvelyi orgazmusát!”, stb.).
Az őszinteség jó dolog, ennek ellenére vannak olyan helyzetek amikor nem lehet vagy nem célszerű őszintének lenni. Igen, lehet így is csinálni, de ne felejtsd el, hogy a hazugság mindig magában rejti a lebukás lehetőségét!
Őszintének lenni néha bátorság, máskor vakmerőség!