Jóban van a csajom az exével! Mit tegyek? Témakör: Csajozási Tippek

Ha az exével jóban van…

Sok esetben előfordul, hogy az új csajoddal együtt megkapod a volt barátját is! Lehet, hogy üzleti dolgok kötik össze, vagy pedig az előző kapcsolatából született gyerek. De az is lehet, hogy a szerelem és a szenvedély már elmúlt, de a baráti viszony fent maradt közöttük. Mit tudsz ilyenkor tenni, hogy minél kevesebbet sérülj?4 Tipp ami segíteni fog:[sociallocker id=508]

1.  Bizalom:
Ha a kapcsolat elején is vagytok a csajoddal akkor is próbálj meg nem féltékenykedni, ne akard kisajátítani, és ne akard őt korlátozni! Az ő kapcsolatuknak okkal lett vége, és biztosan nem véletlenül vagy te most az új szerelme, választottja! Add meg neki a kezdeti bizalmat!

2.  Maradj ki a közös dolgaikból!
Ameddig csak teheted, próbáld meg elkerülni, hogy te is belefolysz a közös dolgaikba, fogadd el az előéletét! Ahogyan azt is, hogy nem csak te vagy neki a világon, de hozzád hűséges és lojális! Kíméld meg a kapcsolatodat a felesleges vitáktól és a közös boldogságotokra koncentrálj!

3.  Első találkozás a volt partnerével:
Abban az esetben, ha sor kerül a találkozásra a volt sráccal minden helyzetben kerüld a feszült helyzeteket és az agresszív megnyilvánulásokat. Légy határozott és férfias, mutasd ki hogy nem kell téged félteni, ha arról van szó hogy megvédd a párod!

4.  Védelem:
Előfordulhatnak olyan szituációk, amikor a párod exe zaklató üzemmódra vált! Ez lehet fizikai és lelki terror is, meg akarja mérgezni a kettőtök között kezdődő bimbózó szerelmet!
Légy FÉRFI! Bármelyik szituáció áll is fent, tudatosítsd benne, hogy kész vagy megvédeni a zaklatásoktól! Az erőszak nem megoldás semmire, de hívd fel a zaklató figyelmét hogy minden eszközzel meg fogod védeni választottadat![/sociallocker]