Így őrizd meg hosszútávon a barátnődet Témakör: Csajozási Tippek

Tartós kapcsolatot szeretnél?

Megtaláltad életed szerelmét és hosszútávra tervezel vele? Szeretnéd, ha mindig boldogok lennétek és Te lennél számára a legfontosabb? Megmutatjuk hogyan kápráztasd el a barátnődet!

1. Figyelmesség!

A nők többsége szeret beszélni , ha szánsz rá egy kis időt hogy végig hallgasd figyelmesen akkor észreveheted hogy a mondanivalójába mindig megemlít egy két apróságot amire épp vágyik vagy amit épp szeretne!Miért ne kaphatná meg tőled? Az ajándék mellett, attól lesz a legboldogabb, hogy tudja Te valóban figyelsz rá, amikor beszél hozzád!

2. Érzések!

Férfiak általában nehezen mutatják ki az érzéseiket! Nem elég a kapcsolat elején elhalmozni a kedvesedet bókokkal, és érzelmi gesztusokkal! A nők szeretik fontosnak érezni magukat! Ha szóban nem megy , akkor írd le papírra! Egy tuti szerelmes levél mindig mély nyomot hagy!

3. Közös emlékek:

Sok mindent átéltetek már de feledésbe merült? Itt az ideje hogy emlékeztesd mennyi élményben volt együtt részetek! Készíts neki egy albumot a kedvenc közös képeitekkel, idézetekkel, zene szövegekkel! Nosztalgiázzatok a kedvenc pillanataitokról egy pohár bor társaságban! Egy újabb élménnyel fog bővülni közös életetek! Emellett tökéletes esti programban lesz részetek, amit minden barátnőjének boldogan fog elmesélni.

4. Rabold el!

Menjetek el együtt egy kényeztető hétvégére , ahol eltudjátok felejteni a hétköznapi gondokat és csak egymásra tudtok figyelni! A meghitt hangulat, az odafigyelés újra felerősíti a kettötök közötti szerelmet!