Így csajozz! Apró gesztusok amitől elájulnak a csajok! Témakör: Csajozási Tippek

Így csajozz!:

A nők nem azt várják hogy lehozd nekik a csillagokat az égről az apró gesztusokkal sokkal többet érhetsz el náluk mint azt gondolnád! Lássuk:[sociallocker id=508]

1. Figyelmesség:
Természetesen ebbe a kategóriába beletartozik az is hogy felsegíted a kabátot a kiszemelt hölgyeménynek, vagy épp előre engeded udvariasan egy egy randevú alkalmával.  De az igazi elismerést azzal vívhatod ki nála hogyha idegenekkel is figyelmes magatartást tanúsítasz! Ilyen lehet ez akár amikor  a szomszéd néninek segítesz felvinni a csomagjait bevásárlás után, vagy épp egy lerobbant autósnak segítesz a pálya mentén!
Hidd el Te leszel a legédesebb pasi a világon!

2. Humor:
A nők szeretik a humoros férfikat. Szeretnek nevetni. A mai világban amikor mindenkinek meg van a saját problémája, jól esik egy olyan társ aki mellett könnyebben áttudja vészelni a nehéz időszakokat. Miért ne lehetne ez egy kiadós nevetés?

3. Konyha művészet:
Különös módon a nőkre nagyobb hatással van, ha a férfiak kezében nem csavarhúzót lát meg, hanem fakanalat! A nők többsége elolvad ha a férfit a konyhában látja sürögni-forogni! Az erotika is előtérbe kerül egy közös sütés-főzés során, mely erős nemi vágyakat hozhat elő a konyhai együttlét során!

4. Felsőruházat:
Hihetetlen, de a nők számára a feltűrt ing-, felsőruházat látványa a férfiakon ugyanolyan izgató mint a férfiaknak a női mell látványa ! A beszélgetés során ha egy váratlan mozdulattal feltűröd az inged ujját és megmutatod az alkarod , akkor garantáltan kiszárad a hölgyemény szája és a pohara után nyúl!
Próbáld ki!;)[/sociallocker]