Hódíts a tetteiddel! Témakör: Csajozási Tippek

Hódíts !

Valljuk be a legtöbb férfi sose fog úgy kinézni mint Brad Pitt és sose lesz képes anekdotákkal bókolni kedvesének a legújabb sportautóban ülve! De akkor mégis mivel lehet elérni, hogy hatásosan hódíts?

Az alábbi 3 TIPP segít :[sociallocker id=508]

1. Zavartalan együttlét:
Ha a kapcsolat elején vagytok fontos a nyugodt légkör ! Teremtsd meg számára! A sport magazinok vagy a halomban álló szex újságok nem a kedvesed számára legkellemesebb látvány! Ahogy az asztalodon heverő bekeretezett szívecskés exet ábrázoló kép sem! Selejtezz! Válassz egy füstölőt és meghitt fényt biztosítva élvezzétek a nyugalmat egy pohár bor mellett!

2. Testi gyönyör:
Mindenki szereti ha kényeztetik, lepd meg egy kellemes illatú masszázsolajjal és ajánld fel neki hogy próbáljátok ki! Figyeld a reakcióját! Vajon ki ajánlja fel előbb a másiknak hogy végig masszírozza? Ne légy bátortalan, vedd kezedbe az irányítást!

3. Légy sportos:
A nők is szeretik a formás idomokat a férfiakon! Nem kell ehhez túlzásba vinni az edzést, csak a testedhez arányos mértékben! Okozz örömet  neki a látványoddal, és teljesen beindul![/sociallocker]