Csábítsd el újra a Partnered! – Ne a csodára várj! Témakör: Pasizási Tippek

Csábítsd el újra!

Rengeteg kapcsolatban gond az, hogy a felek érzik, ellaposodott kapcsolatuk, és nem tudják mit kezdjenek a helyzettel, csak várják a csodát miközben elveszítik partnerüket. Mi adunk pár jól bevált tippet arra, hogyan éleszd fel újra azt a bizonyos tüzet kapcsolatotokban…

Ha nincs időtök a szexre, kezdeményezz Te!

Munka előtt, vagy amikor rohannotok kell, cirógasd kedvesed, suttogj a fülébe szerelmes szavakat, vagy egyszerűen csókolózz vele szenvedélyesen. Meglásd, alig fogja várni, hogy hazaérjen hozzád és ott folytassátok, ahol reggel abbahagytátok. Ezt fokozhatod még azzal is, ha miközben ő már a munkahelyén van, vagy esetleg Te is, egy sms-ben kifejted neki mit csinálnál vele legszívesebben, vagy mit fogsz vele csinálni este. Itt persze a szexre gondolok.

Férfi női feromon parfüm, csábítás, csók

Kifejtheted neki titkos vágyaidat, és még sms-ben is fel tudjátok izgatni egymást, Hidd el, a hatás nem marad majd el; mindketten alig fogjátok várni, hogy beessetek az ajtón, és szétszedjétek egymást.

Ha még nem éltek együtt, előző nap mielőtt találkoznátok, interneten vagy e-mailben küldj neki magadról erotikusabb, de sejtelmes képeket. Ez tuti beindítja majd a fantáziáját, és garantáltan alig várja majd a másnapot.

Ha pedig eljött a várva vált alkalom, ne felejtsd el magad befújni a kedvenc parfümöddel, amely bizonyítottan beválik.

Sok sikert a csábításhoz!