4 Bíztató jel, hogy JÓ a NŐ az ágyban! Témakör: Csajozási Tippek

Ha jó a nő az ágyban:

1. Tudja mit akar:
Nem okoz neki fejtörést hogy, mi legyen az első közös program, lehet az akár vacsora, séta a kihalt utcákon, vagy akár egy közös film kiválasztása. A lényeg hogy kitudja mondani azt amire vágyik. Döntést tud hozni, melyből következtethető hogy jó szerető. A jó szexuális partner saját gyönyörének kovácsa, megspórolva ezzel neked a találgatásokat.

2. Étvágy:
Az hogy valaki hogyan eszik,[sociallocker id=508] sok mindent elárul szexuális szokásairól. Élvezi a falatokat? Lassan minden falatot megízlel? Elvezi az ízharmóniát? Az utolsó falatot is megeszi vagy válogatósan kitúrja az ételt?
Aki lassan eszik, szeret sokáig és hosszan tartóan szeretkezni. Aki pedig habzsol megállás nélkül , tőle ne várj hosszú szerelmes éjszakákat.

3. Ízlelőbimbók:
Nincs is jobb hűsítő egy meleg nyári közösen eltöltött délutánon, mint a fagylalt. De vajon milyen ízeket szeret? Sok mindent elárul róla. A kávés ízek rajongói bizonyultak a legérzékibbnek az együttlét során, a vaníliát nyaló hölgyek pedig a rossz fiúk ideális párjai lehetnek.

4. Hasonló gesztusok:
Figyeld meg  hogyan beszél, a testtartását és a gesztusait. Ha passzol a temperamentuma a Tiédhez akkor nagy gond nem lehet az együtt töltött órák alatt.  Ha egy pár tagja lassabban kommunikál , izeg-mozog, fészkelődik, akkor a szexuális tempójuk is eltérhet. [/sociallocker]