Adatkezelési Tájékoztató

Hamarosan…

FEROMON X Affiliate Partnerprogram Szabályzat

  1. Partneri feltételek a FEROMON X jelen Szabályzatban határozza meg az általa forgalmazott termékek jutalékos közvetítésére vonatkozó szabályokat. A Partnerprogramhoz csatlakozók magukra nézve kötelezően betartandónak fogadják el, a jelen Szabályzatban foglaltakat. A Szabályzatban leírtak elfogadását a FEROMON X Partnerprogramba való regisztrálás jelenti. A Partnerprogramban bárki részt vehet, aki FEROMON PARFÜM közvetítői szerepet szeretne vállalni. Az Affiliate Partnerprogramunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék, ha ingyen lenne számukra a Feromon Parfümjük, amit rendszeresen vásárolnak vagy szeretnének otthonról pénzt keresni a Feromon Parfümök népszerűsítésével. Mindent a FEROMON X végez el, a Partner csupán online közvetít a jutalékért cserébe.

Nagy gondot fordítunk a csalások visszaszorítására, így ahol csalás gyanúja merül fel (pl.: tömeges nem valós, csupán a Partner által generált fals rendelés, amit nem vesz át senki), akkor az Partner fiókját előzetes értesítés nélkül töröljük az addig felhalmozott jutalékával együtt és az okozott kár (a futárszolgálat díja) kiszámlázásra kerül a Partnernek, amit 8 munkanapon belül köteles megfizetni.

  1. FEROMON X biztosítja a Partnerek részére az affiliate feltételeket és rendelkezésre bocsátja az elfogadott Partnerek részére a Partnerprogram admin felületet. Minden Partner részére az affiliate rendszer egy egyedi azonosítót (ID) biztosít, amely lehetővé teszi az ajánlások követését. A FEROMON X folyamatosan biztosítja a megrendelések maradéktalan teljesítését, az adatbázis naprakész állapotát, az aktuális információkat. A Partner rendelkezésére bocsátja azt az affiliate linket amellyel folyamatosan, online elérhető a FEROMON X Webáruház.
  1. A Feromon Parfümök közvetítése a Partner feladata, a FeromonX.hu weboldalon található termékek online kiközvetítése. Partner „elküldi” a Partner weboldalát látogató személyt a FeromonX.hu weboldalra, aki ott tájékozódik, majd vásárol is. Az affiliate linkekről érkező látogatókat (IP címüket) a rendszer 1 napig tudja beazonosítani, azaz ha egy látogató nem vásárol rögtön, csak később és esetleg akkor már közvetlenül látogat el a FEROMON X weboldalára, akkor az első látogatást követően 1 napig képes a rendszer az eredeti (első) affiliate linket az adott IP-címhez hozzárendelni.
  1. Mindenegyes létrejött megrendelést, jutalékot és kifizetést a Partner követni tud a Partnerprogram admin felületére belépve. Minden egyes eladott (kifizetett) termék után (ahol a vásárlót a Partner ajánlotta), a FEROMON X a Partner részére 1000 Ft-ot fizet a megrendelés összegéből.
  1. Az ajánlás akkor és a jutalékjóváírás akkor érvényes, ha a Partner által ajánlott Vevő átveszi és kifizeti a rendelését. Ezután 30 napon belül a vásárlás pillanatában „várakozva” állapotba kerülő jutalék „kifizetett” állapotba kerül a Partner admin felületén és a jóváírt jutalék felhasználható, felvehető.
  1. A reklámozáshoz az affiliate oldalon saját affiliate azonosítójával linkeket gyárthat termékekből és cikkekből egyaránt.
  1. Az árak a termékek bruttó árai a FeromonX.hu weboldalon aktualizáltak. A Partner ezeken az árakon ajánlhatja a leendő Megrendelőknek a termékeket.
  1. A keletkezett jutalékok összeadódnak és azok rendszeresen nyomonkövethetőek az admin felületen. Ha az összeg elérte az 50.000 Ft-ot, akkor a Partner kérheti az általa megadott PayPal számlára a jutaléka átutalását.
  1. A Partnerprogram Szabályzat módosítása FEROMON X meghagyja magának a jogot, hogy jelen Szabályzatot módosítsa, különös tekintettel (árváltozás, árfolyamváltozás, illetve üzleti érdekek esetén) a fogyasztói árak és a Partner jutalék százalékok tekintetében. Minden a Szabályzatot érintő változást az életbelépést megelőzően 10 nappal a FEROMON X megküldi a Partner részére az admin felületre regisztrált email címre.

A Partner a Szabályzatot elolvasta, megértette, mely tényt a regisztrációjával igazol.