Vajon a nők tényleg a pénzes pasikra buknak?

Mi kell a nőnek? Pénzes pasik?

Eléggé elterjedt nézet, hogy a lányoknak a pénzes pasik kellenek. Vajon tényleg így van? Talán így volt több évtizeddel ezelőtt. de nem most! Ez, ahogyan sok minden, régre, a gyökerekre vezethető vissza. Hogyan volt ez régen?
A nőknek nem voltak jogaik, otthon voltak, kisbabát szültek, gyereket neveltek és ugye a férfi volt a családfenntartó. Ennek alapján már látszik is, hogy az a férfi volt a jobb férj és családapa, akinek rendesen volt kereset, akinek volt pénze, aki tisztességesen el tudta tartani a családját. Az idők változtak és ezzel együtt a nők is.

Tények és tévhitek:

Első körben leszögezném, hogy mai napig akadnak még olyan lányok és szerintem mindig is lesznek ilyenek, akiknek nem életcéljuk az, hogy önfenntartóak legyenek, akiknek a jó megjelenésen kívül nem sok minden fontos létezik az életükben. Ők azok, akik a mai napig a pénzes pasikat keresik és ők azok, akik a “gazdag menő” csávó BMW-jében az anyós ülésen “díszként” megjelennek és soha életükben nem dolgoznak, egyszerűen kitartott nők maradnak.

Tegyük fel, hogy Te nem egy díszt keresel, hanem partnert magad mellé:

Manapság a nők élete is sokkal többről szól, mint gyereket szülni és nevelni, kitartatni magukat. Manapság vannak jogaik, a nők dolgozhatnak és a nőknek sem szégyen már, hanem szinte elvárás az anyagi függetlenség, az önálló élet megteremtése. A mai világban a nők már sokkal hamarabb “hajtanak” arra, hogy megteremtsék maguknak, ami kell, mintsem arra, hogy egy pénzes pasit fogjanak ki maguknak. Nem kell már attól tartania egyetlen férfinak sem,

« Ez biztosan szerelem?
Mit csinálj, ha az utcán pillantod meg álmaid nőjét? »