Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Feromon Parfüm Vélemények - Tapasztalatok - Élmények

Vélemények Nőktől

Krisztina és PetiSziasztok!

Kriszta vagyok, 24 éves és egyetemre járok. Az egyetemi évek alatt soha nem jött össze egy normális pasi sem. Minden srác csak a szexet akarta tőlem sajnos, így amíg a barátnőim a koleszban és az albérletben együtt éltek a pasijukkal, én egyedül tanultam minden este a kis szobámban. Volt egy srác ugyan, aki tetszett, de úgy gondoltam nincs nála esélyem, mivel ő olyan okos, művelt, így azt mondtam, szóba sem jöhetnék nála. Egyik este, amikor barátnőm meglátogatott, éppen a gép előtt böngésztük az internetet, és ráakadtam az oldalatokra. Az esélytelenek nyugalmával indultam, de azért megrendeltem egy D&G Feromon X Parfümöt, hátha. Másnap meg is kaptam a csomagot. Amikor magamra fújtam magabiztosabbnak éreztem magam és nem szorongtam már annyira az emberek társaságában, ezért egy alkalommal megkértem Petit az okos, helyes srácot, hogy segítsen nekem Mikroökonómiát tanulni. Este át is jött, majd tanulás után egészen hajnalig beszélgettünk! Csodálatos volt! Sűrűsödtek a találkák, majd hamarosan össze is jöttünk! Már másfél éve együtt vagyunk! Nem tudom, hogy ez a parfümnek köszönhető-e vagy sem, de az biztos, hogy azóta valami megváltozott! Köszönöm Nektek!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Angéla és MárkSziasztok!

Egy unalmas délutánon akadtam rá a feromonx.hu-ra, és mivel már nagyon el voltam keseredve, mert már 3 éve nem volt senkim, így rendeltem egy Amor Amor Feromon X Parfümöt nálatok. Másnap megkaptam a csomagot, ami nagyon meglepett. Majd emailben kaptam hozzá egy ebookot is, amiben részletesen le volt írva hogyan kell pasizni és hogyan használjam a parfümöt. Áthívtam a barátnőmet, elolvastuk közösen is az ebookot, majd péntek este lévén kitaláltuk, hogy próbáljuk ki élesben. Kicsíptük magunkat, befújtuk magunkat a parfümmel, majd irány az éjszaka! A rengeteg tanácsnak köszönhetően, nem feszengtem, hanem már tudtam mit kell tennem! Kinéztem magamnak az egyik leghelyesebb srácot! Felkeltettem a figyelmét, majd amikor csodával határos módon odajött hozzám, elkezdtünk beszélgetni! Vele mentem haza, és nagyon jól éreztük magunkat! Már 3 és fél hónapja együtt vagyunk! Tudom ez még nem hosszú idő, de érzem hogy ebből még lehet valami! Köszönöm nektek a tanácsokat és ezt a jó parfümöt!

Angéla


"Nekem már az első nap megvolt a jó benyomáson a parfümről. Sok férfinak megakadt a szeme rajtam. Hihetetlen jó illata van nagyon imádom köszönöm!"
Guti Éva Eliza

"Régebben már rendeltem párszor és nagyon tuti! Csak úgy tapadtak rám a pasik, nekem a Mexx woman illatban volt és nagyon szeretem, és a pasik is imádják azt az illatot!"
Hornyák Lívia

"Csak két hete használom még a parfümöt, igaz kombinálom más parfümmel _de önmagában is jó az illata-nem tudom, hogy a benne rejlő feromonnak köszönhetően, vagy csak a tudat erősíti az önbizalmat, de nekem bevált. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy legalább egyszer próbálja ki."
Tuza Erika

"Nekem nagyon tetszett. Mostantól mindig innen fogok rendelni...sokan dícsérnek, de a legfontosabb, hogy nekem a kedvencem lett a DKNY feromon parfüm :)"
Judik Barbara

"Rövid leszek! 1 hónapja megkaptam a parfümöt,elkezdtem használni..Most élettársi kapcsolatban élek 3 év után!Köszönöm!Köszönöm!Köszönöm! <3 :)"
Simon Marianna

"Tisztelt Webiroda! Megkaptam a megrendelt parfümöt, amit nagyon szépen köszönök! A mostani csomagban kapott tesztfiola isteni illatú! Megmutattam a legjobb barátnőmnek, aki rögtön beleszeretett. Nekem egy régebbi rendelésnél küldött minta jobban tetszik, de nem volt akkor még neve. (az egy zöldes színű üvegecske volt, ez a mostani rózsaszínes) Nyilván vezetik valahol, hogy kinek milyen mintát küldtek, ha van rá mód, kérem majd küldjék el az új parfümök neveit, hogy tudjam, majd hogyan rendeljem őket! Ezekből a mintákból mikor lesz majd vásárolható formátum? A zöldes kis fiola pl. annyira finom nyári illat, hogy éppen jó lenne most, hogy melegszik az idő.:) (tudom, nem kívánságműsor, várok türelemmel) Persze a Cacharel- Amor Amor az örök kedvencem, de az újakat is szeretném majd kipróbálni! További sok sikert kívánok! Ja, egyre jobb a weboldal! Nemrég kicsit több időm volt és nézelődtem is, nemcsak rendeltem. Nagyon sok a praktikus információ! Szóval csak így tovább! :) Üdvözlettel:"
Tóth Andrea

"Nemrég kezdtem használni a parfümöt, de már az első használatnál jelentkezett a pozitív hatás. Olyan férfiak akikkel már többször találkoztam, de eddig nem vettem észre semmilyen érdeklődést randit kértek. Régi ismerősök kezdtek bókolni. Idegenek kezdtek el beszélgetni. Volt aki nem bírta ki, hogy ne érjen hozzám( az állatkórház csinos orvosa :)) Szóval összefoglalva az első tapasztalatok nagyon pozitívak. Köszönöm Efem :) "
Dr. Nagy Zsuzsanna

"Mindenki nagyon dicséri a pafümöt amit itt vettem. A suliba napjában többször odajönnek szagolgatni. :)"
Móni

"Sziasztok! Még van parfümöm,de már nagyon kevés. Én a Dolce Gabanat választotam egyszerűen elbüvőlő az illata és a hatása is a pasik szinte felfigyelnek rám és ez magabiztosággal tölt el! Köszönöm nektek mindezt!"
Knapné Varju Mária

"Kedves EFEM! Amit küldtek illatmintát, egyszerűen varázslatos!!! Nagyon jó az illata, többen dicsérték, és érdeklődtek, hogy hol és mikor lehet megvásárolni. Remélem nemsokára nagyobb mennyiségben is elérhető lesz. Persze a parfüm amit rendeltem az is csodálatos, bár még nem volt alkalmam "élesbe" bevetni, de eddig akárhová mente sikert arattam vele!!!! És persze könnyebben szót értek az ellenkező nemmel is. :) Üdvözlettel: "
Apró Zsófia

"Tisztelt Webiroda! Legutóbbi rendelésemhez kapott illatmintájukat kipróbáltam. (január 6.-án kaptam meg) Ez egy kicsit most virágosabb illat, mint a múltkori. Nem igazán tetszik az illata, bár én nagy Chacharel- Amor Amor rajongó vagyok, valószínűleg azért nem tetszik, mert még csak nyomokban sem emlékeztet ez az illat a kedvencemre. A múltkor egy könnyebb, tavaszias illatot kaptam Önöktől termékmintaként, az nagyon tetszett! A Chacharel - Amor Amor nagyon bevált! A hatása hihetetlen és az illatát is imádom! Nem csak én.... :) Elképesztő ereje van! A férfiak minden helyzetben azt csinálják, amit én akarok, legyen szó akár munkáról, akár magánéletről! Köszönöm Önöknek, hogy elérhető ez a Csoda! Mert az! További sok sikert kívánok! Köszönettel: "
Tóth Andrea

"Nekem még csak nem régóta van feromon parfümöm (kb 1 hete), de máris megdicsérte 1 irtó helyes srác, aki nagyon tetszik. Egyenlőre csak ennyi xP"
Szántó Noémi

"Én a legkeresettebb D&G - Light Blue Feromon Parfümöt választottam, melyből a visszajelzések alapján még kettő darabot rendeltem. A visszajelzések szerint ez egy nagyon kellemes, finom illat melyet volt, hogy idegenek jeleztek vissza, de a partnerem azt mondta, hogy nagyon tetszik neki így csak ezt használom. Persze, hogy mi az apró fortély benne azt azért nem árultam el. Nagyon szexi kellemes illat mindenki ezt mondja!!! Negatív visszajelzést nem kaptam. A könyvvel kapcsolatban pedig a gyakorlatban nagyon bejött!!!! Köszönöm ezt az elbűvölő illatot és a gyakorlati tanácsokat. Nekem nagyon bejött!"
Nemes Olga

"Sziasztok.Nekem nagyon tetszik az illata és már többen is megjegyezték.A hatásáról még nem tudok írni,mert még csak 2szer használtam!"
Knapné Varju Mária

"Véleményem szerint egész jó illatokat tudtak előállítani.Amit észrevettem, hogy magamra fújtam és rögtön szóvá tette aznap 4 fiú, hogy milyenj ó illatom van, tehát merem ajánlan mindenkinek!"
Jacsó Annamária

"Ma megkaptam a kért Dolce&Gabbana parfümöt.. az illata nagyon jó.. és a kiszállítással is minden rendben volt... Most várom még a "Használati utasítást férfiakhoz emaiben.. " :D Kíváncsi vagyok rá... :D Előre is köszönöm és kellemes ünnepeket kívánok!"
Vágó Katalin

"Sziasztok! Másfél éve használom a D&G Light Blue parfümöt,egyszerűen imádom! A munkahelyemen közel ezer ember dolgozik,azt gondolom ideális teszt-hely. Sok elismerést kaptam az illatomra.A férfiak azt mondják,fel sem kell nézni,és tudják hogy a közelben vagyok (remélem ezt jó értelemben mondták :) ) Sőt,eddig három kolléganőmnek is rendeltem belőle.Úgy gondolom,egy nő bókja nagyobb elismerés! A legutóbbi rendelésem alkalmával kaptam a csomagban egy kis mintaprfümöt is. Azt írtátok teszteljük le és írjuk meg a tapasztalatainkat. Nos,én megtettem. Sajnos(-nem sajnos) nálam nem hozott nagy sikert,de az is lehet hogy a tőlem megszokott D&G mellett nincs esélye. Rossznak senki nem mondta,a legroszabb vélemény az átlagos volt. Remélem segíthettem ! További jó munkát kívánok az EFEM csapatnak,és gratulálok az idáig elért sikerekhez! Tisztelettel:"
Nagy Kamilla

"Kellemes tartós ez az új titkos illat, köszi a parfümöket!"
Lábadi Andrea

"A Cacharel Amor Amor illatú feromon parfümöt választottam ki a kínálatukból. Csak jó tapasztalataim vannak a termékkel kapcsolatban.Egyrészt magam is elégedett vagyok kellemes illatával. A körülöttem lévők mindig megjegyzik, hogy milyen jó illatom van, nem beszélve a férfiakról, akik egyenesen "dögösnek" nevezik.....Köszönöm!"
Jávorszky Mária

"10. napja használom a parfümöt és úgy vettem észre, hogy a férfiak sokkal érdeklődöbbek, kedvesebbek velem. Az ismerőseim mind azt jelezték vissza, hogy nagyon kellemes az illata, valamint megnőtt az önbizalmam. Nagyon köszönöm a parfümöt és mindenképpen továbbra is rendelni fogok."
Nemes Olga

"Tisztelt EFEM! Először is szeretném megköszönni a gyorsan és pontosan elküldött parfümöt. A kapott illat mintával kapcsolatban: nagyon tetszik az illata, valamint a megkérdezett (zömmel férfiak) emberek véleménye is egyezik az enyémmel. Amint lehetőségem lesz természetesen meg fogom rendelni!!!! Tisztelettel és köszönettel"
Nemes Olga

"D&G - Light Blue Feromon Parfümöt nyáron rendeltem. A hatása fantasztikus. Nem csak kapcsolatok teremtésében nagyon hatásos, hanem más egyéb ügyek intézésénél is. Észrevettem, hogy hivatalos ügyek intézésénél, ha férfi a másik fél, valahogy gördülékenyebb az eljárás. :-)"
Noémi

"Barátnőmnek van Dolce & Gabbana feromon parfüme. Megengedte, hogy kipróbáljam. Nagyon megtetszett, sokkal magabiztosabbnak éreztem magam. Feltétlen beszerzem magamnak is :)"
Nagy Mónika

"Én nemrég szereztem be egy D&G - Light Blue feromon parfümöt. Már négy éve nincs komoly kapcsolatom, az ismerkedés nem megy könnyen. Amióta megvan a parfüm, több visszajelzést kaptam. Nekem nagyon tetszik, örülök, hogy megvettem."
Ivett

"Ajándékba kaptam a Chacharel - Amor Amort feromon parfümöt, nagyon örültem neki és az illata is nagyon tetszik :) Mindenkinek ajánlom!!"
Harangi Mária

"Én nem olyan régen kaptam ajándékba egy Cacharel - Amor Amor feromon parfümöt és teljesen beleestem :) Az illata magával ragadó és azt hiszem ezt már mások is észrevették mert egyre több pozitív visszajelzést kapok. :) Én maradok ennél."
Molnár Klára

"A Dolche Gabbana feromon parfüm a kedvencem, annak nagyon ütős illata van meg tartós is, úgyhogy nagyon megvagyok elégedve vele :) Tiszta szexuális illata van :D"
Széplaki Bernadett

"Most kaptam meg a megrendelt feromon parfümöt és azt hiszem máris függő lettem! Cacharel - Amor Amor Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a parfümöt! Nagyon komoly!''
Téger Éva

''Kedves Ügyvezető Úr! Nagyon szépen köszönöm, hogy személyesen fáradt miattam! :) Nagyszerű hír, hogy a jövőben olajozottabban juthatok hozzá a kedvenc illataimhoz! Még egyszer nagyon köszönöm a kedvességét!''
Lehoczki Béláné

''Tisztelt ügyfélszolgálat! Igazán köszönöm a segítséget, már meg is kaptam a parfümöt. További szép napot''
Szelner Ilona

''Hali! Nagyon gyorsak voltatok. Most hozta a futár csomagot. Nagyon tetszik az illat. Köszönöm!''
Horváth Melinda

''Hello efem.hu! Ma délelött megérkezett a parfümöm, nagyon jó illata van! Letesztelem a nap folyamán. Köszönöm!!!''
Boros Éva

''Kb 3 hete rendeltem...feromonos parfümöt..nem is hittem volna, a munkahelyen is sok dícsérő szót kaptam..és szóval az ismerkedés is egyszerübb köszönöm :-)''
Szabó Rita

''Lányommal együtt megleptük magunkat egy-egy parfümmel az oldalról. Én egy Dolce&Gabbana Light Blue-t választottam, ő pedig egy Kenzo Kenzo Amur-t. Mindkettőnknek nagyon tetszik mind a két illat, így biztosan fogunk csenni egymás parfüméből, és a férfiaktól is rengeteg bókot kapunk :)''
Balogné Ignáth Tünde

''Nekem nagyon tetszik a EFEM parfüm mindegyike szinte. Nagyon jól kitalálták ezeket az illatokat. Régebben csak parfümériában vettem meg!! De amióta van EFEM feromonos parfüm ,azóta szinte ezt használom. Az árak kitűnöek, és az illat választék is nagyon sok. Érdemes kipróbálni ,ezt mindenkinek ajánlom!!!''
Faragó Erzsébet

''Üdv! Rendeltem egy parfümöt, megérkezett és csak szeretném megköszönni! Meg vagyok vele elégedve nagyon. Mégegszer köszönöm.''
Kiss Csenge

''Hihetetlen, hogy milyen energia van ebben a kis szelencébe zárt parfümnek. Mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer próbálja ki, a feromonos része miatt legalább. De nem elhanyagolható a parfüm illata sem, mely elég hosszantartó. Sok sikert mindenkinek, bár ez szinte garantált!''
Juhász Ivett

''Már több mint egy éve használom a Mexx - Mexx Woman illatát, és nagyon szeretem! Másoktól is azt a visszajelzést kaptam, hogy nagyon jó!Úgyhogy, én nagyon meg vagyok elégedve! :)''
Ládi Klára

''Háát először is nekem nagyon tetszett amit rendeltem. Ez pedig Egy D&G - Men . Nagyon sok ember megdícsérte és mindenkinek tetszett. Az illata nagyon megnyerő férdias. Lassan fogyóban van és ha újra rendelek akkor csakis EFEM-est. Kedvező ára mellett saját tapasztalattal mondhatom h nagyon megéri az árát!!"
Bedő Dóra

Vélemények Férfiaktól

feromon x parfüm vélemény

Hali!

Én egy éve nyáron vettem meg először a Feromon X Parfümöt Hugo Boss-Boss illatban. Pont egy balatoni hétre készültem a haverokkal, mikor megkaptam. Gondoltam miért ne ezt használnám mialatt csajozok a Balatonon. Szinte minden este volt egy lány, akivel hazamehettem a szállásra, a haverok néztek is, ez hogy lehet, hisz azelőtt mindig elküldtek a lányok. Mikor megmutattam nekik a parfümöt nagyot röhögtek rajtam, de mikor már a harmadik este is egy másik lánnyal tértem vissza a nyaralóba, nekik meg semmi nem jött össze, elkezdték ők is használni. Azóta van egy barátnőm, akivel nyaralásunk utolsó éjszakáján jöttem össze, és egy éve együtt vagyunk. Nem csak a haverjaim szemében nőttem nagyot, de még van egy jó csajom is! Kössz Feromon X!

Üdv, Béla

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

feromon x parfüm véleményHelló Efem!

Mióta nagyot csalódtam a női nemben, azóta visszafogott lettem, nem igazán mentem bulizni, ha mégis, egy lányhoz se mertem odamenni, ők sem jöttek oda hozzám, így minden este egyedül mentem haza. Attól függetlenül, hogy csalódtam, 23 évesen azt gondoltam, hogy nem kellene elkönyvelni a nőket és egyedül lennem. Egyik haverom, aki abban az időszakban próbált belém lelket önteni, és elrángatni mindig otthonról, egy alkalommal mikor átjött hozzám azzal állított be: „hoztam neked valamit”. Meg is lepődtem, fiúk között nem túl népszerű az ajándékozás, de azért megnéztem. Egy Feromon X Parfüm volt benne, amit azt mondta, hogy a ti oldalatokról rendelte nekem. Mondta, hogy menjünk el bulizni, de előtte fújjam be vele magam. Gondoltam miért ne. Mikor odaértünk a diszkóba a haverom otthagyott, ment a barátnőjéhez, én pedig leültem a bárpulthoz. Mikor körülbelül már egy órája azon gondolkoztam, hogyan lehetek ilyen lúzer, akkor láttam meg, hogy szemben velem a bárpultnál ül egy lány, szintén egyedül, szintén elgondolkozva. Nagyon megtetszett nekem, hiszen magamra ismertem benne. Hirtelen elhatározásból odamentem hozzá, beszélgettünk, számot cseréltünk az este végén, majd másnap elhívtam randizni! Nos, a randi összejött! Már több mint két éve boldogok vagyunk, egy éve össze is költöztünk! Azóta csakis ilyen parfümöt használok, a párom nagyon szereti az illatát. Ajánlom minden magányos haveromnak!
„A parfüm nagyon jó és a könyv is! Ajánlani foglak benneteket a csajozó haveroknak.”
Novák Károly

„Bármikor kimozdulok itthonról, nincs olyan, hogy nem szólítanak meg a lányok. "De jó az illatod. Milyen parfümöt használt?" Szinte kényszert éreznek, hogy megérintsenek. Eszméletlen, mennyire hatásos, Nekem nagyon bejött. Köszönöm, imádlak titeket! Azt hiszem, nem ez lesz az utolsó rendelésem. Rám számíthattok. :)”
Szabó Szepesi Imre

„Üdv! Ez a cucc tényleg működik. 1 hét alatt több szemezés, több beszélgetés, több figyelem, több önbizalom, több szex ;) Köszönöm!”
Zékány Dániel

„Nagyon jó a parfüm, már az illata is nagyon vonzó a lányok/nők szerint nagyon jó ez a parfüm, amióta csak megvan ezt használom a lányok csak úgy fordulnak utánam meg köszöngetnek olyanok, akik eddig csak úgy elsétáltak előttem és most meg már ismerem majdnem mindegyiket. Köszönöm ezt a parfümöt még majd rendelni fogok!”
Horváth Gábor

„Sziasztok! A Feromon Parfümről csak jót tudok mondani! Hosszan tartó kellemes illat, csillogó női szemek. Mindenféle képen pozitív az, hogy 3-4 beszélgetés után már a nő keresi a társaságodat és teljesen meg van örülve! Itt vigyázatok mert ez csak vonzalom és itt kell eldönteni, hogy egy kalandot akartok vagy esetleg kapcsolatot! A könyvel kapcsolatba csak annyit, hogy tartalmaz jó tanácsokat amiket érdemes alkalmazni. De sajnos a női gondolkodás még így is ki számíthatatlan!”
Lajos

„Tökéletes a hatása, csak nem mindenkire!”
Nedvesi Imre

„Nagyon élvezem a hatását, sok Nő dicsér az illatom miatt! Meg vagyok vele elégedve és már "élvezem és érzem" hatását!”
Fido

„Nagyon jó, sok hölgy szerint finom az illata :)”
Péter

„A vásárlás előtt nem hittem a feromon készítményű parfümökben. Az első buli előtt megszagoltattam anyummal és kérdeztem tőle h mit gondol. Ő azt mondta h olyan különleges, csábítós. A buliba a pultnál a megszokottnál közelebb mentem egy csajhoz és vártam h mi lesz. Kis idő után azt vettem észre, hogy a csaj felállt és miután elment mellettem belesúgta fülembe, hogy jó az illatom. Utánamentem és beszélgettünk és egyből a parfümről kezdett kérdezősködni és szagolgatta a nyakamat. Eddig sok buliba vittem a parfümöt és mindig bevált :) Rengeteg sikerem volt a parfüm segítségével. Köszönöm nektek a parfüm "hatalmát" :)”
Benedek Róbert

„Hello, nekem bevált nagyon, barátnőmnek nem is említettem és teljesen oda volt érte, mindenkinek csak ajánlani tudom!”
Plébán István

„Bizonyára meglepő, de még félig van az üveg, amit igen, kb 1 hónapja rendeltem, pedig használom minden nap! Abszolút meg vagyok vele elégedve nagyon megéri az árát, illata sokáig tart és szinte tényleg azonos az illata a dior farenheit parfümével! Nekem ez még jobban is ízlik, nem annyira szúrós. Biztosan fogok még belőle rendelni, ha elfogy, és ajánlom minden ismerősömnek, mivel ilyen olcsón jó minőségű parfümöt nem lehet kapni máshol!”
Garami Gábor

„Sziasztok! Nagyon régóta ezt a parfümöt használom, és ha hiszitek, ha nem rengeteg csaj megjegyezte már, hogy milyen jó illatod van (mindjárt beléd harapok stb kifejezésekkel)Tényleg szuper és nagyon sokáig érződik az illata! Rendeljetek, mert klassz!”
Gábor

„Jó napot! A tapasztatom a következő: a könyvben leírtak számomra hasznosnak bizonyult. Amit bizonyos hölgyeken alkalmaztam és úgy vetem észre hatásos. A parfümmel kapcsolatban sokkal könnyebben ismerkedem hölgyekkel, mint azelőtt mielőtt megvettem. Tehát összegezve BEVÁLT KÖSZÖNÖM!”
Juhász István

„Véleményt nehéz írni, mert a parfüm az magáért beszél. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Hugo Boss parfüm volt amit elsőre rendeltem és az illatáról se tudtam semmit, ám nem csalódtam benne, ahogy a Giorgio Armani-ban sem. Nekem nagyon tetszik az illata, de úgy érzem a társaságomba is sokan vannak ezzel. Több lány van körülöttem és több a szemkontaktus és a beszélgetés is, ezáltal nőtt az önbizalmam is és hála a parfümnek. Az-az illat ami megfog másokat az egész nap érezhető, 8-12óra után saját magam is érzem. Örülök, hogy rátaláltam erre a parfümre, én rendszeres vásárló leszek ezután, minden illatot ki fogok próbálni. :) Ajánlani tudom mindenkinek, főleg azoknak, akik szeretnék a nők kellemes társaságát érezni :)”
József

„Hali! Tök jó illatuk van, nem tudom hogy hogyan segít, de segít! Lehet, hogy a feromon, lehet hogy nem, de a lányok szinte eszik! :D Köszi!”
Szalai József

„Nagyon markáns és megnyerő illatúak az általam megrendelt parfümök! 2 parfümöt is rendeltem. Az egyik karakteresebb (Hugo Boss - Boss), melyet romantikus vacsorakor, buliba indulás előtt, összejöveteleken, vagy csak mikor a párommal vagyok kettesben használom. Teljesen oda van az illatomtól. Nem egy csinos lány fordult már meg utánam, mikor tömegközlekedéssel utaztam. Nyilván az öltözködés, a megjelenés és nem utolsó sorban az illat is, ami felkelti az ellenkező nem figyelmét! A másik lényegesen szolidabb illat (Davidoff - Echo), melyet munkahelyen használok, szintén jó választás volt. Remekül tudok vele érvényesülni a női kollégák között. Egy harmadik parfümöt, az Adidas - Black-et szívesen kipróbálnám még. A többi illata személy szerint nem az én és párom stílusa. Nagyon tudom mindenkinek ajánlani a parfümöket! Jó választás lesz, bármelyiket is rendelitek meg!”
Horváth Tamás

„Az az igazság hogy először valóban nem hittem benne. De utána miután kipróbáltam, bevált. Kivétel nélkül minden lánynak tetszett. Köszönöm, fogok még rendelni, amint elfogy. További jó munkát.”
Boronkay Zoltán

„Nagyon tetszik az illat! Eddig 1x használtam és hát.. Jó pár lány megnézet meg közeledtek hozzám! Jó érzés :)”
Tychi János

„Sziasztok! Nagyon hasznosnak találtam a könyvet. Voltak benne ismerős dolgok, de találtam benne érdekes és megfontolandó új dolgokat, amiket igyekszek megfogadni. A könyv elolvasása után  még kedvezőbb hatásokat véltem felfedezni a csajozás terén. Tényleg jó lenne megnyerni a csomagot, kipróbáltam több parfümötöket is, de jó lenne többet is használni egyszerre (mármint minden másnap).A lányok teljesen meg lennének kergülve az illataimtól és akkor még meg sem szólalnék :) Olyan termékkel foglalkoztok aminek előnyös hatásai vannak és megfizethető. És ha látnátok néha a pillantásokat, amikor  be vagytok  fújva és látjátok a csaj szemében, hogy bejöttök neki. It's Fantastic!!!”
Balogh Gábor

„Sziasztok! Hát az én véleményem így egy hét leforgása alatt, hogy valóban borzasztóan tartós dolog. A párom megjegyezte hogy hmm de finom illatom van de azért nem láncolt ki az ágyunkhoz. :) Helyette kikötöztem én őt és minden szuper volt. A parfüm szuper egyébként és meg vagyok elégedve. Remélem én nyerem meg az ajándékot csak akkor légy szíves vegyesen küldjétek. :))”
Somogyi Zoltán

„Együtt a feromon parfüm és a könyvből tanultak igazi fegyverként, női mágnesként hatnak.”
Horváth Csaba

„Hy! Nagyon eltaláltátok a dolgot tetszik!!! Azt hiszem sokat veszek ilyet, ha nem nyerem meg az 1 évre elegendő parfümöt!”
Szalai József

„A parfümmel nagyon meg vagyok elégedve, folyamatosan fogom rendelni 1-2 havonta. Köszönettel!
Naal Alexander

„Mint azt már leírtam többször, a gátlásokra többé nincs szükség! :) A parfümnek köszönhetően ismertem meg a párom és ezért hálás köszönetem a nektek, hogy kezembe adtátok a kulcsot, mely a mennyország kapuját nyitja! :)”
Faragó Zoltán

„Sziasztok! A könyv elolvasásával megint okosabb lettem és tanultam valamit. Ami amúgy is nyilvánvaló, hogy nem elég csak a parfüm. Kell hozzá egy csipetnyi megjelenés is. A parfüm, csak elvégzi a többit. Én a Giorgio Armani parfümöt használom. Szeretem az illatát nagyon. Magabiztosságot sugároz és tetszik is az illata. 10-ből, 10 Nőnek tetszik. Szükség van egy kis csábításra, de a parfüm meg teszi a többit. Nem panaszkodom... Minden hétre jut legalább 2 hölgy.”
Győrik Gyula

„Teljesen bevált a parfüm!”
Horváth Csaba

„Nagyon meg vagyok elégedve a parfümmel és a könyvben olvasottakat is szigorúan betartottam. A hatás csodálatos. Sajnos a gazdasági vállság engem is utolért, ezért anyagilag EGYENLŐRE nem tehetem meg a vásárlást. Amint rendeződnek pénzügyeim azonnal folytatom a muff vadászatot és keresem a nagy Ő-t. Maradok tiszteletteljes  hódolójuk.”
Antal - muff vadász

„Hali! Szóval hol is kezdjem...! Egész jó már csak az illat is. A feromonról nem tudok mit mondani lehet hogy az illatra buknak a nők lehet hogy a feromonra! Hogy több nő figyelt-e fel rám? Talán egy picit! Az illat viszont tényleg tartós hajnali 2kor fújtam még egyszer és reggel 5 kor is éreztem, amikor hazaértem! Szóval így összevetve nagyot alkottatok nekem bejön !!!!! KÖSZI!”
Jocó

„Adidas Black Feromon Parfüm nagyon tetszett az illata és teljes elégedettséggel használom minden nap. Örülök, hogy rátaláltam erre a nagyszerű illatra mindenkinek tudom ajánlani és ajánlom is. Köszönöm önöknek!”
Török Zoltán

„Nagyon jó. Intenzív kellemes illatú parfüm, amit biztosan megéreznek a csajok. Több önbizalmat ad a csajozáshoz, ami már magában fél siker. A lányok ezáltal kicsit másképp néznek rám, odafigyelnek és látni rajtuk az érdeklődést.”
Szalai János

„A parfümmel nagyon meg vagyok elégedve,csak pozitív dolgokat tudok elmondani. Köszönöm az illatmintát is és a csajozási útmutatót, ami számomra nagyon hasznos és sikeres  volt. KÖSZÖNÖM!”
Szabó Norbert

„Én Aqua di Gio-t rendeltem, ami szerintem is nagyon kellemes illat. nem mondom, hogy locsolom, de azért fogy :D Viszont amikor helyzet van, észrevettem, hogy nagyon szeretnek bújni a lányok a nyakamba meg a fülemhez. meg úgy ott játszadozni, bökdösni az orrukkal, arcukkal. Szóval eddig tetszik :) Úgy tudom, a feromon csak 10-15 cm-ről hatásos, ezt azért nem árt, ha tudják azok, akik mindent a szerre tesznek fel :) A kis illatmintát még nem használtam, de igazából az is bejön! a kis csomagolás miatt bárhol elfér, ez jó. További jó munkát!”
Marci

„Tisztelt vevőszolgálat. Rendeltem önöktől egy Boss Ferromon Parfümöt. Jó benyomást keltett az illata számomra és a baráti körömben. Remélem sikerrel járok vele a kiszemelt személlyel szemben is.”
Piócza László

„Amióta a feromon parfümöt használom megnőtt a sikerem a lányoknál. A könyvben is sok érdekességet olvastam, a 3 másodperces szabályt eddig nem ismertem, de amióta használom rájöttem, mennyire fontos. A feromon parfümök hatékonysága mellett a kedvező árat is ki kell emelnem.”
Szaláczy Ákos

„Sziasztok! Hát nekem pozitív tapasztalataim vannak. Gyakorlatilag semmi mást nem kell csinálni csak beszélgetni, tehát az első lépést megtenni aztán már minden megy magától! Végül is én örülök, hogy megismerkedtem ezzel a termékkel!”
Fülöp László

„Bátran ajánlom mindenkinek a parfümöt, nagyon sokáig nem volt kapcsolatom, de rendeltem már kb 6 honapja, akkor Davidoff feromon parfümöt, most pedig a Hugo Boss illatot próbáltam ki nos a most már barátnőmnek a Davidoff tetszett de azt mesélte a Hugo Boss mindent visz és egész nap tart az illata :) Jah és az ÚJ illatmintát illetően azt mondta mindenképp legyen a repertoár része!”
Faragó Zoltán

„Nekem nagyon tetszik, hogy hosszan tartó illat és hogy könnyen megtalálhattam a jellemzése alapján a nekem valót. A barátnőmnek is nagyon tetszik. Köszönöm nektek a lehetőséget a rendelésekhez! Kívánok minden munkatársnak előre is kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!”
Bóta istván

„Nekem még meg van a negyede pedig elég sokat használtam, mert a hatása elképesztő volt. Az elmúlt egy hónapban szinte folyamatosan volt csajom, szerencsére nem ugyanaz. Az önbizalmam is jelentősen megnőtt hála a parfümnek. Köszönöm.”
Márton Marcell

„Kipróbáltam a kapott illatot, nagyon kellemes. Figyelemfelkeltő a hölgyek körében, oda vonzza a pillantásokat. Kellemes aromás illat. Nagyon hasonlít egy régebben használt parfümömre.”
Kepenyes Csaba

„Sziasztok! Mióta használom a feromon parfümöt, többet beszélgetek nőkkel, több sikerem is van. Jóval több flört érkezik irányomba, ezért rendszeresen fogok rendelni.”
Nagy Dávid

„Tisztelt feromonosok. Köszönöm az oldalt, nagyon sokat segített. Sikerült kikerülnöm a társasági mélypontomból és most megint a csúcson érzem magam. Hihetetlen, de egyszerre elkezdtem érdekelni a nőket, az aki eddig észre sem vett most keresi a társaságom megszólít és ehhez hasonló. Ezek az illatok pedig még engem is rabul ejtenek.”
Magyari Jozef Stefan