Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Így őrizd meg hosszútávon a barátnődet

Így őrízd meg hosszútávon a barátnődet!
Megtaláltad életed szerelmét és hosszú távra tervezel vele? Megmutatjuk hogyan érd el hogy boldog legyen melletted !

1. Figyelmesség!
A nők többsége szeret beszélni , ha szánsz rá egy kis időt hogy végig hallgasd figyelmesen akkor észreveheted hogy a mondanivalójába mindig megemlít egy két apróságot amire épp vágyik vagy amit épp szeretne!Miért ne kaphatná meg tőled?
Feromon Parfum-Így őrizd meg hosszútávon a barátnődet
2. Érzések!
Férfiak általában nehezen mutatják ki az érzéseiket! Nem elég a kapcsolat elején elhalmozni a kedvesedet bókokkal, és érzelmi gesztusokkal! A nők szeretik fontosnak érezni magukat! Ha szóban nem megy , akkor írd le papírra! Egy tuti szerelmes levél mindig mély nyomot hagy!

3. Közös emlékek:
Sok mindent átéltetek már de feledésbe merült? Itt az ideje hogy emlékeztesd mennyi élményben volt együtt részetek! Készíts neki egy albumot a kedvenc közös képeitekkel, idézetekkel, zene szövegekkel! Nosztalgiázzatok a kedvenc pillanataitokról egy pohár bor társaságban! Egy újabb élménnyel fog bővülni közös életetek!

4. Rabold el!
Menjetek el együtt egy kényeztető hétvégére , ahol eltudjátok felejteni a hétköznapi gondokat és csak egymásra tudtok figyelni! A meghitt hangulat, az odafigyelés újra felerősíti a kettötök közötti szerelmet!