Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Szakítás után, beszéljünk vagy sem?

Szakítás után, beszéljünk vagy sem?

Az ember azt hinné hogy olyan jó lesz vele beszélni mint régen, de valahogy mégse olyan. Ha továbbléptünk, azért, ha még nem, akkor azért.
Pontosan tudjuk, hogy a legjobb eset mindkét félnek ha ugyanazt érzik: vagy szerelmesek mindketten és valószínűleg újra megpróbálják – hátha sikerül kiküszöbölni a hibákat –, vagy továbbléptek és talán beszélő viszonyban maradnak. De mi van akkor, ha a két fél nem ugyanúgy érez?
 

Feromon Parfüm- szakitas-utan

Ha te már túl vagy rajta
Megtörténik, hogy ő újra akarja kezdeni a kapcsolatot veled valamilyen okból (sajnos nem mindig a szerelem az ok). Te már nem akarod, sőt talán már kialakulóban van egy új kapcsolat. Szörnyen nyomasztó így beszélgetni az exeddel, aki szerelmi vallomásokkal bombáz, és tudja mivel kell bókolnia.
Mit tehetsz? A legjobb ha elmondod hogy te már végleg lezártad a kapcsolatotokat. Felajánlhatod a barátságot, de nagy valószínűséggel nem jössz jól ki belőle: ő úgyis próbálkozni fog, ha mégsem, akkor is lesznek ciki beszélgetések, amik csak úgy jönnek, és nem lehet terelni a témát.
Fájdalmas szembesülni a ténnyel, hogy ő, akit feltétel nélkül szeretsz, akinek minden gondolatát ismered és minden percben hiányolod, már nem szeret. Vesztesnek érzed magad, úgy érzed nem élhetsz nélküle, úgy érzed becsaptak, vagy magadat hibáztatod. Ne utáld magad ezért. Lehetne fordítva is... de nem véletlen, hogy így történt! Tanulj a történtekből!

Ha te még szereted, de ő már nem
A lehető legokosabb amit tehetsz, hogy egy ideig eltűnsz az életéből. Igazából nem is miatta, hanem magad miatt. Ha folyton beszéltek, soha nem teszed túl magad rajta. Próbálj meg nem rá gondolni minden percben (tudom, most azt gondolod, hogy könnyű mondani), szórakozz a barátaiddal, bulizz, ismerkedj. Szedd össze a törött szíved darabjait, és ne félj egy új kapcsolattól.