Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Észrevetted már, hogy vannak bizonyos Nők, akik ''csettintenek'' egyet és az összes pasi a lábuk előtt hever? Észrevetted már, hogy bizonyos Nők a Pasik középpontjában vannak? Előfordult már, hogy nem viseltél semmilyen parfümöt és a Pasik mégis azt mondták, hogy jó az illatod? Tudtad, hogy azok a Nők, akik egy irodában dolgoznak, a menstruációs ciklusuk az esetek többségében összehangolódik? Valami van a levegőben, mert mindegyik helyzetben van valami közös! Valami az orrunknál fogva vezet minket! Ez a valami kimondatlan és erős vegyi nyelven kommunikál felénk, az ember szinte észre sem veszi és mégis ösztönösen hat a viselkedésére. Ez a nyelv a Feromon!

A Feromon X Parfüm megadja Neked azt a pluszt, hogy azonnal a Szex nyelvén tudj kommunikálni!

A Feromonok egy jól működő kommunikációs rendszer alapjai, amiről nem beszélünk, de mégis köztünk vannak! A feromonok olyan vegyi anyagok, melyek hétköznapi viselkedésekre ösztönöznek bennünket, mint például a félelem, a féltékenység, a vágy és nem utolsó sorban a szexuális vonzódás. Nem látod őket, nincs szaguk vagy ízük! A feromonokat nem a szemünkkel, nem a nyelvünkkel és nem is az orrunkkal érzékeljük.

De akkor mivel? Kérdezed most jogosan. Az ember orr az orrban ''funkcióval'' van ''felszerelve''. Az orrunkban helyezkedik el egy másik szerv; a VNO. Ezt a lenti képen szemléltetjük is Neked.

VNO Vomeronasal Organ feromon

Hányszor láttál már nem épp modell alkatú nőket adoniszi külsejű férfival a karjukon? Ugye mindig megkérdezed magadtól, hogy neki hogyan sikerülhetett, amíg Neked nem? A pasik többsége nem a nagy mell és a szép arc alapján döntik el, hogy kivel bújnak ágyba, hanem vonzódás alapján döntenek. Ösztönösen reagálnak a feromonokra és ezután hozzák meg döntésüket. Akár már az első 3 másodpercben eldőlhet, hogy a pasi többet akar-e Tőled puszta barátságnál, vagy sem! Ebben segít a FEROMON X PARFÜM!

Vannak számtalan tanulmányok a feromon hatásairól az emberekre nézve és talán még több ellenőrzött kísérlet is ennek alátámasztására, melyeket itt az oldalon is megtalálsz. Csak hogy egyet említsünk; azok a nők, akik feromon parfümöt használtak átlagban 7 pasival szeretkeztek többel az adott hónapban, mint azok, akik csak sima parfümöt kaptak. Azt is megfigyelték, hogy azok a nők, akik használták a Feromon Parfümöt több pillantást, flörtöt és érintést kaptak, mint társaik. Észrevették, hogy a Szexi Feromonok erős vágyat váltanak ki a férfakból a szexuális érintkezésre. Tudományos felfedezések bizonyítják, hogy a V1RL1 génben, ami a szexualitásért felelős nagy szerepet játszik a Feromon.

"A feromonok beleillenek a kémiai érzékelés kategóriájába, ami hasonló a szaglás módjához. Azonban köztudott, hogy a feromonokat egy mellékes szaglószervi rendszer alapján fejlesztették ki. Az emlősöknél ez a rendszer a Vomeronasal rendszer. Ez a rendszer gödröcskékből áll, ami az orr alján helyezkedik el a VNO-nál, ahol a feromonok kimutathatóan speciális cellákban találhatók. Innen a neuronok jeleket küldenek a VNO gumókhoz, amely az agy egy olyan része, amely felelős az információ feldolgozásért, továbbá, ezen feromonok által kibocsátott jelek ösztönzik a válaszreakciót. A legtöbb feromon által kibocsátott jel a hypothalamusznál ér véget. Érdekességként még annyit, hogy az orr érzékelő celláinak epithéliuma némely esetben elutasítja az agyra való kiterjeszkedést, a jel feldolgozásának útja és elhelyezkedése miatt." írja a Wikipedia
 

SZEX FEROMON X PARFÜM

 

 

Szexuálisan fogékonyak a pasik! ..de hogyan?

Nekünk is vannak saját feromonjaink, de ezek az evolúció, az öltözködés és tisztálkodás során már-már alig érzékelhetőek. De hát, hogyan is lennének érzékelhetőek, ha testünk 80%-át ruha fedi és mindenféle szappannal és samponnal elnyomjuk ezeket a természetes vegyi anyagokat. Ez most nem azt jelenti, hogy ezek után ne tisztálkodjuk, vagy netán járjunk meztelenül. Nem. Ahogy a világ fejlődik, úgy a csábítás tudománya is egyre fejlettebbé válik!

Éppen ezért hoztuk el Neked a Feromon X Parfümöt, ami ultra erős Szexi Feromont tartalmaz, hogy bármikor tudj csábítani, amikor csak szeretnél!

A Feromon X Parfüm pontosan tartalmazza azt az ultra erős arányt, amire szükséged lehet, hogy elcsábítsd a pasikat! Amint a pasik közelébe mész, úgy fognak Rád tekinteni, mint a Tökéletes Nőre, akit azonnal meg kell kapniuk. Azonnali kémiai vonzódás alakul ki a pasikban irántad!

A még tökéletesebb hatás érdekében a Feromon X Parfümök több féle illatban is kaphatóak, hogy az egyéniségednek megfelelően tudj csábítani. Hamar észreveszed majd, hogy több pillantást, bókot, flörtöt és telefonszámot kapsz majd a Feromon X Parfüm használata során. A pasik nem tudnak majd ellenállni Neked! Jól érzik majd magukat a társaságodban és nem akarnak elengedni. Azonnal felkelted a férfiak érdeklődését és ezt Te is észre fogod venni!

Vezesd a Pasikat az orruknál fogva az ultra erős Feromon X Parfümmel! Rendelj Most!

 

Női Feromon Parfüm

Feromon Fajtái

Androstenone (5 alpha-androst-16-en-3-on)

androstenoneAz androstenone gyakori az emberek között. Ez a feromon egyaránt megtalálható a nőkben és a férfiakban. Éppen ezért kifejlesztettek egy agresszív alfa érzést, ami bizonyára segít majd neked, hogy a figyelem központjába kerülj, és többen észrevegyenek. Amióta az alfa agresszivitást gyakran kapcsolatba hozzák a szexel és a jó párválasztással, ez a feromon szexuális vibrálást okoz, és növekvő szexuális feszültséget hoz létre. A viselőjével szemben az emberek tisztelettudóbban, és udvariasabban viselkednek.

 

 

Alpha-Androstenol (5 alpha-androst-16-en-3-ol)

alpha-androstenolAz androstenol alfa izomere egy barátságos, megközelíthető érzést hoz létre. Ez egy erőteljesebb feromonnak tűnik, ami inkább a beleérző képességet, és a romantikus érzéseket érinti. Az androstenol megteremti a fiatalság és az egészség kisugárzását, ami segít létrehozni a jó erőnlét benyomását, ami vonzó a férfiak számára. Az elsődleges reagálás az Androstenol-ra, hogy növeli a beszédkézséget és a barátkozó képességet. Emlegetik még „jégtörő feromonként” is.

 

 

Androstadienone (delta 4, 16-androstadien-3-one)

androstadienoneEz a feromon széles körben elterjedt, és különleges hatással van a férfiak agyi tevékenységére. Az egyik tanumány azt is kimutatta, hogy befolyásolja az agy figyelő és megismerő területeit. Egyik figyelemre méltóbb hatása még az, hogy képes javítani a férfiak hangulatán és csökkenti a PMS stresszt. Köztudottan növeli a meghittséget és a kényelmet, továbbá növeli az érzelmekről való gondolkodást is. Emlegetik "Szerelem Feromon"-ként is, a természetes érzések, és reakciók miatt, amit a férfiakból vált ki.

 

 

Hogyan használd a Feromon X Parfümöt

1. Nyakadra és a füleid mögé fújd a parfümöt. Itt melegebb és vékonyabb a bőr. Jobban érezhető az illat.

2. A ruhádra is fújhatod, de csak mértékkel, mert nagyon erős, tartós az illata.
Senki sem szereti, ha durva illatfelhőben úszol!

3. Fújhatsz még a csuklódra, hisz itt is melegebb és vékonyabb a bőr.
Ügyel rá, hogy ne 'tocsogjon' a parfüm és NE dörzsöld össze a csuklód, mert 'eltörik' és elpárolog az illat.


Feromon Parfüm 3500ft