CSÁBÍTSD EL KÖNNYEDÉN!

EREDETI

FEROMON

PARFÜM

15 ÉV MEGBÍZHATÓSÁG

VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS ⭐⭐⭐⭐⭐ 5.0 (11853)

INGYEN SZÁLLÍTÁS
MÁSNAPRA

Eredeti férfi és női feromonos parfüm extra tartós illattal. A federico mahora pheromone fm parfum segítségével könnyebben el tudod csábítani a kiszemeltedet. Több mint 20.000 elégedett vásárló. Próbáld ki Te is, imádni fogod a feromon parfüm hatását!

FEROMONOS FÉRFI PARFÜM

EZEK A LEGNÉPSZERŰBB FÉRFI ILLATOK

🔥🔥🔥

INGYEN

HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK

A RENDELÉSED

Akár 1 munkanapon belül

FEROMONOS NŐI PARFÜM

EZEK A LEGNÉPSZERŰBB NŐI ILLATOK

🔥🔥🔥

használj feromonos parfümöt

HA SZINGLI VAGY

mert sosem tudhatod, hogy mikor botlasz bele egy számodra vonzó személybe, ezáltal nem nem szalasztod el a lehetőséget. Az első benyomásra nincs második esély!

RANDIZÁS KÖZBEN

mert a feromonos parfüm viselésekor jobb benyomást keltesz a másik szemében és a szexuális vonzerőd növekedni fog.

PÁRKAPCSOLATBAN

mert a feromon parfüm feldobja a szexuális életeteket és viselése által az ellaposodott kapcsolatok újra fellángolhatnak.

FEROMON

az androstenone és az androstenol

Az androstenone (férfi) és az androstenol (női) feromon segít a vonzerőd növelésében. Ezeket a feromonokat Te is termeled minden nap, csak a tisztálkodás során lemosod, majd ruhákkal elfeded őket, ezért praktikus feromonos parfümöt használni, mert ezzel a ruhádra fújva egyensúlyba hozhatod a természetes vonzerőd. A feromonról bővebben itt olvashatsz:

FEROMON PARFÜM ILLATMINTA

NEM ISMERED AZ ILLATOKAT?

Semmi gond! Vásárlás előtt lehetőséged van illatmintát rendelni, így biztosan azt az illatot választhatod ki, mely az egyéniségedhez a legközelebb áll.