Nikolett

Sokkal több férfi kedves velem. Azóta többet beszélgetek velük a parfümnek és az ajándék ebooknak köszönhetően 🙂

Olvass tovább

Éva

Nekem már az első nap megvolt a jó benyomáson a parfümről. Sok férfinak megakadt a szeme rajtam. Hihetetlen jó illata van nagyon imádom köszönöm!

Olvass tovább

Zsani

Egy méhekkel foglalkozó természetfilm kapcsán lettem figyelmes a feromonok áldásos hatására. Kutakodni kezdtem a témával kapcsolatban és így találtam rá a Feromon X parfümökre. Nah,de tudni kell rólam, hogy nem vagyok az a fajta hiszékeny típus, akit olyan könnyen rávesznek a direkt marketingek a rendelésre. Mégis úgy voltam, vele, hogy eléggé meggyőző a sok elégedett vélemény,és az ismert márkák. Gondoltam, ha én mégsem lennék elégedett, hát nah bumm… Több is veszett már Mohácsnál, pár ezer…

Olvass tovább

Mária

A Cacharel Amor Amor illatú feromon parfümöt választottam ki a kínálatukból. Csak jó tapasztalataim vannak a termékkel kapcsolatban. Egyrészt magam is elégedett vagyok kellemes illatával. A körülöttem lévők mindig megjegyzik, hogy milyen jó illatom van, nem beszélve a férfiakról, akik egyenesen “dögösnek” nevezik…..Köszönöm!

Olvass tovább

Marinna

Ajándékba kaptam a Chacharel – Amor Amort feromon parfümöt, nagyon örültem neki és az illata is nagyon tetszik 🙂 Mindenkinek ajánlom!!

Olvass tovább

Klára

Az Amor Amor feromonos parfümbe teljesen beleestem! Az illata magával ragadó és azt hiszem ezt már mások is észrevették mert egyre több pozitív visszajelzést kapok. 🙂 Én maradok ennél.

Olvass tovább

Éva

Most kaptam meg a megrendelt feromon parfümöt és azt hiszem máris függő lettem! Cacharel – Amor Amor Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a parfümöt! Nagyon komoly!

Olvass tovább

Rita

Kb 3 hete rendeltem…feromonos parfümöt..nem is hittem volna, a munkahelyen is sok dícsérő szót kaptam..és szóval az ismerkedés is egyszerübb köszönöm 🙂

Olvass tovább