Mit tegyek, ha randira megyek? (TIPP) Témakör: Pasizási Tippek

Randira mész, vagy egyszerűen csak összefutsz a kiszemelteddel? Szeretnéd levenni a lábáról?

Itt a segítség, hogyan szerezd meg, akit akarsz!

A legfontosabb, amikor randira mész, hogy legyél természetes. Viselj olyan ruhát, amiben jól érzed magad.

Sminked legyen egyszerű, hiszen a túl sok smink elriaszthatja a választottadat, mivel a durva füstös szemek és a sötét rúzs megközelíthetetlenséget sugároz, így nem garantált a randid sikere.

Tartsd észben; Minden esetben olyan helyre menjetek, ahol garantáltan Te is jól érzed magad. Ha például a randin egy számodra unalmas kosármeccsre szeretne elmenni a kiszemelted, semmiképp se menj bele, hisz ha nem érzed jól magad a randin, a negatív energia és az unalom fogja uralni az együtt töltött időt. Válasszatok olyan helyet, ahol Te is jól érzed magad és így a kényelmes ruhádban, a természetes sminkkel majdnem garantált a siker.

Egy apró kis részlet még hátra van, amin bizony sok múlik. [sociallocker id=508]Az illat! Fújd magadra kedvenc Feromon X Parfümödet, mely nélkül nem teljes a hatás. A férfiak nem szeretik a túlékszerezett nőket, de kedvenc parfümöd láthatatlan ékszerként remekel majd. Te is észre fogod venni a különbséget!

Nappali találkára válassz egy kellemes, könnyed illatot, melytől garantáltan felfrissülsz és a hangulatod is jó lesz tőle. Mi a Cacharel – Amor Amor Feromon Parfümöt ajánljuk.

Estére pedig válassz egy szenvedélyes, érzéki, buja illatot, melyet a Dolce & Gabbana – Light Blue Feromon Parfüm illata képvisel. Fújj ebből egy kicsit a hajadra, a nyakadra és ami a legfontosabb; a füled mögé. Hiszen az esti randin, ha esetleg hangos valahol a zene és úgy hajolna hozzád, esetleg a füledbe súgná, mennyire csodásan nézel ki, mikor megérzi az illatodat, garantáltan az ujjaid köré csavarhatod a választottad![/sociallocker]

« Hogyan csajozzunk nyitott szórakozóhelyen
A parfüm helyes használata »