A feromon parfüm helyes használata ❤️ Témakör: Parfüm iskola

Így használd helyesen a feromon parfümöt!

Nem elég egy jó illatot megtalálni, a sikeres figyelem felhíváshoz fontos a feromonos parfüm helyes használata is!
Az alábbi szabályok betartásával Te is sikereket érhetsz el!

Fontos szabályok:

1. A helyes parfümhasználat során igyekezz elkerülni a túlzásokat. Orrunk már néhány perc után hozzászokik az illathoz, és mi magunk már nem is érezzük parfümünket, azonban a körülöttünk lévőkre továbbra is intenzíven hat. Bármilyen kellemes aromájú is kedvenc illatszerünk, ha túlzott töménységben permetezzük magunkra, a várt hatás helyett könnyen negatív visszajelzéseket kaphatunk!

2. A parfümöt óvatosan permetezzük testünkre, és sohase dörzsöljük bele a bőrünkbe, mert így az  molekulái roncsolódhatnak, ezáltal megváltozhat az illata és elveszítheti eredeti hatását. Fújjuk egyik csuklónkra az illatot, és lazán érintsük össze két kezünket, így a parfüm megtartja eredeti szerkezetét.

3. A parfümöt érdemes mindig a testünknek arra a részére fújni, ahol a bőrünk melegebb, és vékonyabb, tehát a csuklóra, a fül mögötti területre, a könyök- és térdhajlatokra valamint a nyakra. Azonban azt is tudni kell, hogy az esszenciák felfelé terjednek, ezért érdemes az illatot a lábtól egészen a vállig permetezni. Nagyon jó hatást érhetünk el, ha hajunkra is permetezünk néhány cseppet.

A feromon parfüm tartóssága:

Már tudjuk, hogy hová érdemes az illataromákat fújni, azonban az is fontos, hogy mikor tegyük ezt. Tanácsos a parfümöt fürdőzés után használni, hiszen ilyenkor még puhábbá, melegebbé válik bőrünk, s így a parfüm hatása is intenzívebb lesz. A tartósság fokozására az a legjobb módszer, ha azonos illattal készült kozmetikumokat használunk. Kezdjük a fürdőhabbal, majd folytassuk a testápolóval és fejezzük be magával a parfümmel.