Tíz dolog amit a férfiak nem vesznek észre!

Összegyűjtöttünk 10 olyan dolgot, amelyet egészen biztosan nem fognak észrevenni a férfiak, ezért frusztrálni sem kell magatokat miattuk, lássuk:

Bizony léteznek olyan apróságok és finom részletek, amelyeket a férfiak nem vesznek észre. Nem azért, mert soha nem érdeklik őket. Egyszerűen azért nem fogékonyak rájuk, mert ezek többnyire nem részei a férfiak napi rutinjának.

1. Vadiúj márkás körömcipő

A helyzet az, hogy a férfiak érdeklődését nem kelti fel az a remek cipő, amely egy kisebb vagyonba került. Ha csinosnak érzed magad egy cipőben, lehet noname darab is. Felesleges őket azzal traktálni, hogy melyik cipőnek mi a különlegessége.

2. Új táska

A nő számára a táska olyan elengedhetetlen kiegészítő, amelyért nagyobb kirándulást is képes megtenni. A férfiak számára a táska egy tárgy, amelyben a holminkat magunkkal visszük. Próbáljátok csak elmagyarázni nekik, mi a különbség a retikül és a borítéktáska között…

3. Frissen festett/fésült frizura

Hacsak nem történik egyik napról a másikra látványos változás – drasztikus vágás vagy teljesen új hajszín – felesleges azzal terhelni a szerelmeteket, hogy melyik hónapban milyen árnyalatokat használt a fodrász.

4. Körömlakk más árnyalatban

Azt észreveszik a srácok, ha kilakkoztátok a körmötöket, és azt is, ha éppen most jöttetek a műkörmöstől. Sok férfinak kifejezetten bejön, ha a párja festi a körmét. De azt ne várjátok tőlük, hogy képesek legyenek különbséget tenni két vörös árnyalat között.

5. A rúzs színe

Pontosan ugyanaz érvényes erre is, mint a körömlakkra: szexi, a férfiak imádják, de a pontos színárnyalat nem érdekli őket, kész, passz, ennyi.

6. Fehérnemű:

Na jó, nyilván észreveszik, ha addig nem látott csipkés csoda van rajtatok. Ám valószínűleg sokkal jobban izgatja őket,

« Amit a férfiak a nőkben keresnek!
Amit a tökéletes nő mond! »