Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Tabu -Amivel biztosan elveszíted a pasit

Tabu -Amivel biztosan elveszíted a pasit

Feromon Parfüm-tabu-amivel-biztosan-elveszíted-a-pasit

1.  Anyós probléma
A férfiaknak más a kapcsolatuk az édesanyjukkal, mint a nőknek.  A nők jobban kezelik a saját édesanyjukat érintő kritikákat, mint a férfiak. Amennyiben anyós problémád van, akkor is finoman közöld a pároddal, még akkor is ha látszólag közömbösen hallgatja ahogy beszélsz vagy épp szidod őt.
Ne akard, hogy válasszon közted és az édesanyja között!

2. Barátok
Nagy baráti társaság, zűrös reggelig tartó átmulatott közös éjszakák a haverokkal?! Ismerős?  itt sem javasolt, hogy választás elé állítsd a párod, vagy épp számon kérd. Mielőtt belevágtok a kapcsolatba mindenféleképp fontos, hogy ,ismerd meg a barátait és a hátterét így eltudod dönteni hogy tudod e vállalni  az életvitelt amit a srác képvisel.

3. Vita
Bármikor előfordulhat, hogy összevesztek, heves vitába torkollik a beszélgetés, te pedig válaszút elé állítod. Ultimátumot adsz neki. Ez hosszú távon nem működőképes dolog, idővel a sértettség és a düh hirtelen ki nem mondott szavak, nem vezetnek jóra. Mindenféleképp számolj el tízig, mielőtt olyan dolgot mondanál ki amit megbánnál.

4. Ex barát
Soha ne hasonlítsd a jelenlegi párodat az exedhez.  A férfiaknak nagyon rosszul esik, ha nem ők a legjobbak valamiben, az pedig kifejezetten sérti őket, ha a volt szerelmedhez hasonlítod őket. Felmerülhet benne a kérdés, hogy te még mindig a múltban élsz és az akkori párodat szereted! Tedd helyre a dolgokat magadban és a jelenben élj!