Online flörtölni és ismerkedni? Hogyan?

Aki nem olvas blogokat, és főleg nem kommentel, annak sejtelme sincs arról, micsoda vadászterület, lehetőség van napjainkban online flörtölni és ismerkedni. Mert egy-egy bloghoz kapcsolódóan összeverődhet olyan jó társaság, amelynek tagjai előbb-utóbb elkezdik ismerni egymást, csipkelődés, flörtölés alakul ki. No, és megindulhatnak a magánlevelek…

Te is szeretnél online flörtölni és ismerkedni?

A felszín alatt, amely a kommenthalmot jelenti, ott fortyog az a végtelen sok kapcsolódási lehetőség, amely a hozzászólók között létrejöhet. Ha kapcsolati mátrixot akarna valaki rajzolni, elég érdekes eredményre jutna… Mert itt vannak kettős identitások, olyanok, akik már ismerik egymást, de az egyik nem tudja, hogy a másik az, aki, szóval mindenki bújócskázhat, amennyit akar, aztán vagy fény derül a játékra, vagy sem.

No persze egy ponton túl komolyra fordulhatnak a dolgok, és összekeveredhetnek a szálak. Mennyire lesz diszkrét az egyik kommentelő a valódi életben történt eseményekkel kapcsolatban, mikor a blogon beszélget, mennyire a másik? Ki miért titkolózik és ki miért nem? Mekkora a lebukási veszély a valódi partnerek vagy más, virtuális világból jövő, de lassan valódivá váló partnerek előtt? Mi az, ami már komoly flörtnek számít, és mi a szimpla játék? Mit érzünk, ha a velünk kacérkodó illető hirtelen mást is bevon a játékba, vagy úgy tűnik, egyenest lecserélt bennünket? Mennyire válunk függővé az egész hangulattól?

« 3 dolog, amit soha ne tégy egy randin!
22 dolog amit a szerelemről eddig nem tudtál! »