Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Néhány egyszerű trükk,, amivel bárkit levehetsz a lábáról!

Néhány egyszerű trükk, amivel bárkit levehetsz a lábáról!

Az egyszerű hétköznapokban egyszerűbb csábítani, itt a jó idő, a napsütés, kiváló alkalom az ismerkedésre. Az emberek közvetlenebbek, barátságosabbak és persze nyitottabbak. De mit tegyünk, hogy még gördülékenyebben menjen az ismerkedés?

Feromon Parfum- nehany-egyszeru-trukk-amivel-barkit-levehetsz-a-labarol

1. Fejleszd az önbizalmad:
Önbizalom nélkül nincs kisugárzás, kisugárzás nélkül nincs bátorság, bátorság nélkül pedig nincs sikerélmény! Fejleszd az önbizalmad, kerülj harmóniába önmagaddal. Légy jóban a testeddel, ha pedig elégedetlen vagy akkor változtass. A külső mellett ne hanyagold el a belsődet sem, törekedj arra, hogy jobb ember legyél.  Légy pozitív!

2. Szexi kisugárzás:
Mosolyogj sokat, nevess nagyokat. Figyelj a testtartásodra és a gesztusaidra. Apró jelek lehetnek, ami sokat elárulhatnak a téged figyelő kíváncsi szempárnak.

3. Ápoltság:
Különösen fontos az ápolt kéz és a láb. Ezek lehetnek az első dolgok, amiket megtekintünk egymáson. Elsőre lehet vonzó vagy éppen taszító az adott estrész látványa.
A káros UV sugarak hatása mára már köztudottan elterjedt információ az emberek között. Mégis törekedj az egészségesen napbarnított természetes börre.