Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Mivel lepd meg Valentin napra a férfiakat?

Mivel lepd meg Valentin napra a férfiakat?

1.Haver-kártya!A férfiak szeretik a közös iszogatós estéket a haverokkal! Lepd meg a sokat látogatott kedvenc pub-jának ajándékkártyájával és fogyasszon a te számládra ! Figyeld meg a reakciót, imádni fog érte! Ezzel csak azt bizonyítod hogy nem akarod kisajátítani és bizonyos körülmények között elfogadod a haverokkal töltött röpke órákat! Garantáltan dicsekedni fog a srácoknak hogy övé a világ legjobb nője!

Feromon Parfüm Mivel lepd meg Valentin napra a férfiakat
2.Kuponok!Készíts saját kezűleg személyre szabott ajándék kártyát melyen az általad megadott ajándéktippeket adhatod meg. Tudd meg a titkos vágyait és váltsd valóra ! Lehet az akár egy közös gyertyafényes fürdőzés egy pohár pezsgővel gyertyafényben, vagy akár a kedvenc fehérneműjében közösen eltöltött éjszaka. Készítsd el a kedvenc ételét egy romantikus vacsora keretében, romantikus hangulatban! Élvezni fogja, a Valentin nap nálatok nem csak egy napos lesz , a kitüntetett figyelmet hetekig élvezheti!

3.Csokoládé fondü :Készíts csokoládé szökőkutat -eperrel- lepd meg szerelmed édesség ízorgiával! Nagyanyáink szerint a férfi szívéhez a gyomrán vezet az út , ezt az elvet alkalmazva kényeztessétek ízlelőbimbóitokat ! A siker garantált!Édes éjszakára fel!