Pasizási és Csajozási tippek feromonos parfüm Feromonos Parfüm Csábítási Tippek

Mit tegyek, ha a nő párkapcsolatban van, de kell nekem?!

Mit tegyek, ha a nő párkapcsolatban van, de kell nekem?!

Találkoztál egy csodálatos, őrülten vonzó és csábító nővel?
 Ha eszedbe jut, legszívesebben minden illemet mellőzve egyenesen rávetnéd magad?
Aztán kiderül, hogy a hölgy foglalt. S minden jel szerint boldog párkapcsolatban él.

Feromon Parfüm-mit-tegyek-ha-a-no-parkapcsolatban-van.jpg

Egy világ omlik össze Benned, és noha úgy érzed, felrobbansz, úgy teszel, mintha nem is számítana annyit az a nő. Egészen addig, amíg legközelebb összefuttok… és Te újra igyekszel kiérdemelni a figyelem legapróbb jelét is.
Miért mindig egy kapcsolatban élő nőbe szeretek bele, kérdezed magadtól? Egyértelmű, hogy lépned kell – vagy ő, vagy senki!
Veszélyes játék
Egy kapcsolatban élő nő elcsábítása nagyon veszélyes is lehet – és soha nem tudhatod, mi jelenti a veszélyt. De még sincs ebben semmi elítélendő – miért is lenne? Törvénybe nem ütközik, és végülis senki sem kényszeríti a nőt arra, hogy válaszoljon a jelzésekre. Ha elfogadja a játékot, az arra utal, hogy mégsem annyira boldog azzal a másik férfival.

De még mielőtt valaki más barátnőjének vagy éppen feleségének az elcsábításába fognál, olvasd el a következő három alapszabályt, hogy ne veszélyeztesd sem magad, sem az új kapcsolatot.

1. Tartsd a szád
Senkinek se beszélj a terveidről. Tényleg senkinek. Egy barát sohasem csábítja el a barátja barátnőjét – és még akkor se szólj a barátaidnak, ha számukra teljesen ismeretlen az álomnő. Az első dolog, ami ilyenkor az eszükbe fog jutni, az lesz, hogy „És ha a legközelebb az én barátnőm kerül sorra?” A végén magadra fogsz maradni: vagy eléred a kívánt nőt vagy nem, és elveszíted a barátaidat.

2. Tartózkodj a házas asszonyoktól
Házasságban élő nők elcsábítása nagyon kényes ügy. Valószínűleg senki sem akar tönkretenni egy családot, főleg, ha gyerekek is vannak. De a döntés a Te kezedben van, és természetesen az elérni kívánt nő kezében.

Mindig tisztában kell lenned tetteid következményeivel – ha végigviszed az affért, következhet a válás, a gyerek elhelyezési viták, és számos pszichológiai tünet. Mielőtt egy ilyen zűrzavaros helyzetet felvállalnál, őszintén meg kell kérdezned önmagadtól, hogy „Tényleg kész vagyok minderre?”

 3. Nézz szembe az ellenségeddel
Ha eldöntötted, hogy végigmész az úton, azt ajánljuk, derítsd ki, ki a barát vagy a férj – főleg, ha csak rövidebb affért tervezel.
Ne feledd: nem számít, hogy az elérni kívánt hölgy tényleg olyan boldog, amennyire csak kívánja, ha megtudja, hogy valahol van egy férfi, aki arra vágyik, hogy bárcsak ne lenne.