Vajon, mi a frászt keresnek a nők?

Most kiderül, mit keresnek a nők!

Azoknak, akik valaha is feltették már ezt a kérdést, mi megtaláltuk a választ: most megosztunk néhány párkapcsolati tippet, melyek egészséges, boldog párokkal végzett tanulmányokon és a nemi szerepek változásán alapulnak.Az alábbi 19 pontban elmondjuk mit keresnek a nők!

1. A gondoskodó férfi szexi!

Az első számú tipp: a nők (különösen, amikor épp idegesek) értékelik a férfiak érzelmes oldalát. Csak öleld át, és nyújts neki zsebkendőt, amikor szüksége van rá. A gondoskodás jó módja, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

2. A lovagiasság még nem halt ki

Ha romantikáról van szó, sok nő jobban kedveli, ha a férfi vállalja a hagyományos „férfi” szerepet. Ez különösen igaz a kapcsolat kezdeti, udvarlós szakaszában – mondják a pszichológusok. Persze egy nő egyedül is képes kihúzni magának a széket vagy kinyitni az ajtót, de ha mégis tétovázik, akkor talán csak arra vár, hogy te légy az úriember!

3. A hatásos öltözet

Divatok jönnek-mennek, de egy férfi mindig fordítson figyelmet az ápoltságra és a ruhatárára! Ez egy nőnek fontos az első flörtöléstől kezdve, egészen a mézes hetekig, és azon túl is. Legjobb, ha rájössz, hogy van-e egy bizony stílus, ami bejön neki, és próbálod azt megcélozni.

4. Ha pirosat viselsz, biztos a siker!

Ez a tipp nem a nőktől származik, hanem pszichológusoktól, akik a nők tudatalattiját vizsgálják. Egy érdekes tanulmány azt mutatja, hogy a piros szín viselése egy férfit erősebbé, vonzóbbá és szexuálisan kívánatosabbá tesz a nők számára. Viszont van egy csavar. A piros színtől egyáltalán nem fogsz jófiúnak vagy kedvesnek tűnni. Ennek bebizonyítása csak rajtad áll.

5. Ne rejtsd el a hibáidat!

Semmi sem hódítja meg jobban egy nő szívét, mint egy jó ember, aki még

« Hogyan használd hatékonyan a Feromon X Parfümöt?
A 10 Legjobb Csajozós hely »